helgen som var och snart en ny

Vad händer, redan onsdag och jag som skulle blogga lite varje dag ;) som det kan bli!

I helgen var jag och Magnus på en weekend i Karlskrona, vi tog hojen då det var ett strålande väder. Lördagen var det sommar när den är som bäst. Vi slappade, besökte museum, strosade i stan, tog hojen ut på öarna där vi åt gick omkring och bara njöt. En underbar helg med min Magnus. Det är så otroligt fint i Karlskrona. 

 
 
När vi vaknade på söndagen möttes vi av dessa molnen! 
 
 
Det var bara att bita i hop och hoppa upp.Vi  körde i ca 35 minuter i regn sedan klarnade det upp, men vi hann blir rejält blöta. 

Annars rullar det på ena dagen höst den andre sommar. Jag saknar mina prinsar Wille och Frasse så det gör ont i mej, har man haft dom små omkring sej i 12 år så är det en saknad. Fast det är jobbigt många gånger och ett pusslande med hund så ger dom små liven mycket tillbaka. Men så är det, allting har sin tid och nu vänta vi på nya utmaningar. 

Till helgen blir det spelning igen för Magnus och grabbarna, ska bli trevligt!

Nu ska jag ta mej ut en runda, det är inte lika självklart längre att gå den där promenaden på en timme. 

 

 

minisemester

Fredag morgon och nu bär det snart i väg på en minisemester ner till Karskrona. Ska bli jätte mysigt och gött att komma iväg, bara vi två. Det enda som fattas är att Magnus ska sluta jobba sedan packar vi motorcykeln och drar iväg!
 
Kan det bli bättre, säkert men har svårt att tro det!
 
 

börjar om igen med ny

En nytt kapitel i blogg världen. Jag har nu bytat blogg och fört över vissa inlägg från den gamla men många saknas. Har man bloggat i över 10 år är det svårt att få med allt. 

Men en liten bakgrund till mitt bloggande. Jag började för 10 år sedan att fotoblogga om mitt liv och mina hundar Wille & Frasse två långhårig dvärgtax.  Jag fick mer och mer besökare och övergick till att blogga om mitt liv som politiker och livet för övrigt.

När min dåvarande man Gerry hastigt blev sjuk och man konstaterade att han fått  hjärntumör övergick mitt bloggande till terapi, det var min terapi att skriva om vardagen. Den ena dagen var inte den andra lik. 

När Gerry gick bort 2012 hade jag två vägar att gå, antingen att gräva ner mej eller att fortsätta livet. Jag valde det sista. Det var tufft och jag jobbade mycket med mej själv för att komma dit jag är i dag.  Jag lyckades  klämma in en stroke  ( som gick bra) under tiden Gerry var sjuk och efter hans bortgång kom svaret som ett brev på posten. infektionerna tog tag om mej och jag blev dålig. Även då hade jag två val. 

Jag blev bort knuffad från politiken som var mitt allt, slutade jobba då jag aldrig kom ifatt och orkade. Jag bestämde mej för att göra det som jag var bäst på , nämligen fota och webbdesign. Jag sålde huset till min son m familj, flyttade till Skåne (tre månader)

Nu är jag tillbaka till mina drömmars stad Falkenberg där jag är sambo och förlovad med Magnus som är mannen i mitt liv. Båda mina prinsar Wille och Frasse fick vi avliva denna sommaren och det var tungt och trist. Men inga djur ska få lida. Väldigt glad att Magnus fanns där och vi var lika ledsna båda två. Men dom har det gott tillsammans, leker och springer varje dag i sin hundhimmel. 

Det jag oftast skriver om är att våga förändra inte ge upp utan se möjligheterna istället för det omöjliga. Jag har kommit dit i dag att jag väljer min väg och inte den vägen andra tycker jag ska ta. Jag väljer mina vänner med omsorg och fixar inte intriger, falskhet och jävelskap. Jag lever och är lyckligt lottad att jag träffat Magnus. 

Alla har två val när man kommer till en korsning, det gäller att ta den vägen som passar en bäst. Man glömmer inte bara för man väljer väg

Jag valde min väg!