jag tänker inte ångra mej

Dagen började med ett besök hos Anna Öhman kiropraktorn. Hon lättade lite på trycket i ryggen och nu är jag som ny igen i ett par dagar/veckor hoppas jag. Men jag ger inte upp utan fortsätter med träning och behandling. Tyvärr blev det ingen träning idag då jag hade för ont. Det viktigaste är att förebygga men även att se till att jag blir smärtfri. Det är på rätt håll känns det som.

Solen skiner och jag har hängt upp nya gardiner i tv rummet och i köket, det blev lite nytt i går när jag och Magnus var på gekås. Där var mycket folk men det är stort så även vi fick plats!


Jag var ute med Tyson en långrunda på förmiddagen och träffade en förre detta partikamrat som undrade om jag bytt parti? en svår fråga men som jag oftast tänker så finns det inget parti som jag känner mej hemma i längre. Då kom frågan - starta upp ett eget lokalt parti det skulle behövas i stan. En tanke som vidrör mej ibland men som tur är så försvinner tanken lika fort. Aldrig mera politik och allt det som det innebär med intriger, jävelskap, det är en enda stor sekt full med skitsnack och oärliga människor. Nej tack.

Jag ska tillbringa min framtid med att göra det som är skojigt och som gör att jag mår bra. Jag vill ha ett liv med min Magnus och dom som är mej närmast, vänner, familj och kunna välja själv vad som gör mej glad och lycklig. Alla dessa måsten har jag lagt på hatthyllan och tänker aldrig ta ner dom i mitt framtida liv. Att bara släppa kontrollen och bara leva, det är väl det som är livet att man lär sej av tiden och åldern. Jag ska minsann inte sitta på något äldreboende när jag blir gammal och ångra att jag inte gjorde eller missade något, jag vill säga att jag har levt livet och ångrar inget.

Nu ska jag fortsätta att fixa och trixa till min älskade Magnus kommer hem och vad som händer då det vet man aldrig, kanske en tur på hojen, slappa framför tv, en långpromenad med hunden( det blir det) eller så blir det helt enkelt ingenting . Det är det som är livet, man gör det som verkar bäst och skojigast just då och där.

 

Kommentera här: