pedofiler och mördare

Idag blev det varken kiropraktor eller träning. Det är väl så det ska vara , den ena dagen inte den andre lik.
Tyson åkte tillbaka till sin matte i går och det blev riktgt tomt, så nu får jag gå långa promenader själv. Men han kommer säkert snart tillbaka så vi kan fortsätta där vi slutade.

Igår var Magnus ute och övningskörde med Tobias,  Nina åkte med Magnus. Jag passade lilla Clara som skrek hela tiden, men så fort mamma kom så somnade hon gott i hennes famn. Dessa små varelser som är så hjälplösa och ändå vet dom vem som är bäst, nämligen mor och far. Men vad gör det att bära på en liten söt skrikande Clara, ingenting.

Idag har jag lyckats lackera både mej och köket med rödbetor, skulle göra juice och öppnade locket lite tidigt på juicepressen och det var inget bra alls. Men gott blir det, vi har börjat dricka grönsak/frukt juicer. Riktigt gott och nyttigt är det också. Mycket bra köp juicepressen , testa.

Annars blir jag mest förbannad när jag läser tidningarna i dag. Turkiet verkar helt tappat omdömet om allt, hur fan kan man införa en lag som säger att det är ok med sex med minderårig!? Vad talar vi om för dessa sjuka människor, att det är helt okej att vara ” lite ”pedofil och det är helt okej att ha sex med barn. Fy fan för dessa varelser som överhuvudtaget bara kan tänka tanken. Häng ut dom på gator och torg och låt folket döma dom. Men det värsta är väl att dom sover gott om natten och anser sej inte gjort något fel.


Jag blir mörkrädd när jag läser eller ser nyheterna , det finns inget annat än elände i världen.
Jag har aldrig känt mej rädd att resa eller gå och åka någonstans men i dag tror jag att jag kommer vara mera uppmärksam på vad och vart jag är. Samtidigt så hjälper det inte, vill dom så spränger dom, mördar och förstör precis där dom vill. Det gäller att inte vara på fel plats vid fel tidpunkt, men vem vet det. Det är bara att inse att världen blivit galen.

Tänk positivt säger man för då ordnar allt sej, fast man egentligen bara vill dra täcket över sej och vara ifred. Är det nyttigt att alltid vara positiv, glad och skratta? Nä jag tror man måste få vara lite negativ ibland och sura ihop för att sedan fortsätta att se det ljusa. Att tänka positivt tycker jag är en klyscha som börjar bli uttjatad, ingen orkar se möjligheterna varje dag utan ibland måste man bara få vara negativ till allt och alla , det är ett helt normalt beteende tror jag. Hade vi alla tänkt positivt varje dag hade världen sett annorlunda ut då? Nä, jag tror inte det.

Kommentera här: