en vän försvinner

Julhelgerna är över och nu väntar vi in årets sista dag som närmar sej. 
För oss har julen varit lugn mysig och det var mycket vilande slappande med film och go mat, precis så en jul ska vara. Jag hoppas alla mina vänner fått härliga dagar med "lite" ledighet och har kunna njuta av julens dagar.
Jag har öppnat en ny facebook sida där jag bara kommer att lägga ut min blogg mina bilder och lite av det jag finner är roligt  att dela med mej av till er.  Ibland får man göra något nytt även inom sociala medier.
Några dagar innan jul miste jag en god vän hastig i en infarkt. Varje gång det händer  så får man sej en tanke att livet är skört och att vi alla lever på en tunn tråd som vi försöker balansera på för att hålla oss kvar. Jag tänker på familjen mycket, vilken sorg och bedrövelse. 
Lär vi oss något av detta att livet kan ta slut fortare än vad vi tror? Jag vet inte? Vi får oss en tanke när det händer. Men som tur är fortsätter livet och allt blir till slut som en vanlig dag igen och livet rullar på. Det enda vi vet att ingen kommer ifrån döden. Men ibland blir det liksom alldeles för tidigt och när man är mitt i livet ska man inte behöva lämna sin plats. 
En dag ser man tillbaka och kan skratta över alla tokigheter man varit med om med den man mist. Fast det är svårt att tro just nu för dom närmaste i familjen.
Sov gott Jonas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Detta önskar jag mej av tomten

Nu är det inte många dagar kvar till vi firar jul och den firar vi hemma hos mej och Magnus med Magnus  föräldrar och min son Niklas. Annandag jul firar vi med min mor & far och Tobias med familj. Jag hoppas på lugna, friska och alldeles alldeles underbara juldagar för oss alla. 

Året 2016 har varit ett magiskt år med både glädje och tråkigheter på olika vis. Men det jag kommer att minnas av året är det allra viktigaste nämligen värmen, glädjen, vännerna och kärleken som gjorde detta året alldeles alldeles underbart magiskt. 

Nu ser jag fram mot ett nytt år och jag hoppas innerligt att det kommer vara ett år vi kommer minnas med mycket kärlek och mycket värme.
Det händer så mycket just nu med terror, död, sjukdomar, intriger så jag  tror vi behöver ett år där tiden står still och alla får stanna upp och bara vara lyckliga, friska och glädjas åt att bara vara här och nu. 
Det är min önskan till tomten!
För mej och Magnus kommer året börja varmt,så där i mitten av året blir det mycket kärlek, fest och firande därefter kommer resten av året bara bli magiskt! 
 
 

Här stressar vi inte

Idag är det en trist grå dag och jag känner mej lika grå och trist, men Nisse sover och värmer mina fötter så gott.
Nu är det de sista dagarna innan jul och jag har lyssnat på radion hela dagen om all julstress folk har. Själv väljer jag att softa och göra absolut ingenting mer än att bara vänta in tomten, för jag tror på tomten i år!