en vän försvinner

Julhelgerna är över och nu väntar vi in årets sista dag som närmar sej. 
För oss har julen varit lugn mysig och det var mycket vilande slappande med film och go mat, precis så en jul ska vara. Jag hoppas alla mina vänner fått härliga dagar med "lite" ledighet och har kunna njuta av julens dagar.
Jag har öppnat en ny facebook sida där jag bara kommer att lägga ut min blogg mina bilder och lite av det jag finner är roligt  att dela med mej av till er.  Ibland får man göra något nytt även inom sociala medier.
Några dagar innan jul miste jag en god vän hastig i en infarkt. Varje gång det händer  så får man sej en tanke att livet är skört och att vi alla lever på en tunn tråd som vi försöker balansera på för att hålla oss kvar. Jag tänker på familjen mycket, vilken sorg och bedrövelse. 
Lär vi oss något av detta att livet kan ta slut fortare än vad vi tror? Jag vet inte? Vi får oss en tanke när det händer. Men som tur är fortsätter livet och allt blir till slut som en vanlig dag igen och livet rullar på. Det enda vi vet att ingen kommer ifrån döden. Men ibland blir det liksom alldeles för tidigt och när man är mitt i livet ska man inte behöva lämna sin plats. 
En dag ser man tillbaka och kan skratta över alla tokigheter man varit med om med den man mist. Fast det är svårt att tro just nu för dom närmaste i familjen.
Sov gott Jonas.