Det kunde slutat illa

Nu är vi hemma efter underbara dagar i Göteborg där jag och Magnus firat min 50 årsdag i dagarna tre. Vi har verkligen bara gjort det som fallit oss in gått jätte mycket, ätit och druckit gott. En sväng på jul på Liseberg blev det med Niklas. Jag vet inte vad jag tycker är bäst tivolit i Köpenhamn och deras jul eller Liseberg ? Jag gillar nog tivolit mer, en annan känsla mindre och gemytligare. Men inget fel på jul på Liseberg verkligen fint och påkostat.

På min födelsedag blev det champagne efter frukosten och sedan firades jag hela dagen av Magnus, telefonsamtal, mejl, sms och många grattisar på Facebook. En helt underbar dag.

Innan vi åkte hem i tisdags hjälpte vi Niklas att flytta till en ny lägenhet som han ska hyra ett tag innan han flyttar till en annan lägenhet.....
En sväng till Ikea och handlade lite nytt och lite smått och gott till Niklas.
Väl hemma var det dags att träffs Nisse , han blev jätte glad och har inte lämnat mej en centimeter sedan dess ligger och sitter brevid mej hela tiden. När husse kommer hem från jobbet är han så glad att han slår volter. Lille mopsvalpen. Men självklart hade han haft det bra hos Tobias och Nina och blivit bortskämd.

Igår kväll var mina och Magnus föräldrar här och firade mej. Fast man undanber sej vill man ju fira med dom närmsta sörjande:)
Men innan dom kom gick jag och fixade och trixade här hemma. En ampel skulle hängas upp i fönstret och givetvis hoppar jag upp på ett högt bord (typ barbord) och ställer mej där för att fixa till det. När jag ska gå ner missar jag stolen och ramlar raklång på ryggen i golvet. Det gjorde ont som ...... och jag är blå, lila och grön på höger sida, jag slog i axel , huvud och nacken rejält. (50 åringar ska nog hålla sej på markplan.) Fy attan vad det kunde gått illa. Men mitt i det onda är jag glad att jag inte bröt eller skadade mej mer. Idag är jag mörbultad har ont i huvud, nacke och hela kroppen.
Men kvällen var trevlig och jag blev firad.

På lördag kommer alla barnen hem och vi fortsätter firandet, då bli det 80 års fest. Jag 50 och Niklas 30. Inte klokt att min äldsta son är 30 år, vad hände och vad tog tiden vägen.

Nu ska jag lägga mej raklång i soffan och vifta med tårna lite försiktigt så jag inte skadar mej.

Här kommer lite bilder från Göteborg!

 

Kommentera här: