Detta önskar jag mej av tomten

Nu är det inte många dagar kvar till vi firar jul och den firar vi hemma hos mej och Magnus med Magnus  föräldrar och min son Niklas. Annandag jul firar vi med min mor & far och Tobias med familj. Jag hoppas på lugna, friska och alldeles alldeles underbara juldagar för oss alla. 

Året 2016 har varit ett magiskt år med både glädje och tråkigheter på olika vis. Men det jag kommer att minnas av året är det allra viktigaste nämligen värmen, glädjen, vännerna och kärleken som gjorde detta året alldeles alldeles underbart magiskt. 

Nu ser jag fram mot ett nytt år och jag hoppas innerligt att det kommer vara ett år vi kommer minnas med mycket kärlek och mycket värme.
Det händer så mycket just nu med terror, död, sjukdomar, intriger så jag  tror vi behöver ett år där tiden står still och alla får stanna upp och bara vara lyckliga, friska och glädjas åt att bara vara här och nu. 
Det är min önskan till tomten!
För mej och Magnus kommer året börja varmt,så där i mitten av året blir det mycket kärlek, fest och firande därefter kommer resten av året bara bli magiskt! 
 
 
1 Siv Karlsson:

skriven

Underbart och fina ord/ Siv

Kommentera här: