blod är inte alltid tjockare än vatten

En vanlig tisdag i oktober månad med höstrusk utanför fönstret ,men det är varmt inne och jag lider inte av någon kyla idag med feber och dunder förkylning. Hoppas verkligen inte det upprepas denna hösten med feber, förkylningar, influensa och allmänt kass.  Så jag har bestämt mej att detta kommer inte bli långvarigt. Med vatten och kärlek klarar man allt därför kommer det bli kanon bra, då jag både har vatten och min stora kärlek Magnus.
 
Jag har suttit och slö tittat på Facebook idag och kollat runt på andras sidor osv. Många kallar det för att man snokar runt men hela Facebook är väl ett snokande så jag känner mej inte så skyldig. Det som förvånar mej är att vissa aldrig släpper taget om det förflutna utan trampar på om gamla oförätter och livet verkar har stagnerat.
Många jag trodde var goda vänner är nu mera ovänner, familjesituationer som har förändrats och faktiskt i de flesta fall till det bättre. Man väljer inte släkten men man väljer sina vänner är ett ordspråk som man ofta hör. Ibland är det bättre att klippa gå vidare och njuta av livet. Om någon väljer att bryta sin bekantskap eller släktskap så varsågod, det är inte min förlust.  
 
Att blod skulle vara tjockare än vatten, det har jag sett på nära håll att så är det inte. Men det som är så skrämmande är att det verkar så enkelt att bryta upp med föräldrar eller barn, som det vore något man bara kan slänga upp på hatthyllan och säga, jag bryter med dej. Men samtidigt är det inte ditt eller mitt ansvar för vilka handlingar någon annan väljer att göra. Jag brukar tänka att det är ditt val inte mitt och inte min förlust, du väljer ditt liv. 
 
Allt detta jag läst och funderat över gör också att jag inser hur förskonad och lycklig jag är. Jag har en stor bullrig, hjälpsam, ödmjuk, fantastisk härlig familj med barn och barnbarn som jag är mamma, farmor och Veronika till. Jag om någon vet att blod är inte tjockare än vatten i alla lägen.
 
 
 
 
 
 
 
blod inte tjockare än vatten bryta snokar älta
2 kommentarer
Lena Adolfsson

En bra och trevlig blogg jag hittade till

Svar: Tack hoppas du kommer tillbaka! Kram
Veronika Norberg

Ann-Louise

test

Svar: Funkar!
Veronika Norberg