någon är död, mördad

Jag började dagen med en runda med Nisse sedan videokonferens denna underbara oktober dag. Men tyvärr byttes min glädje och lust att vara ute i solen, blogga, ringa en vän, en kopp kaffe i solen till avsmak.
Jag kan läsa att en ung kvinna troligtvis har blivit mördad utanför vår stad Falkenberg. Hur det gått till och vem det är , är det bara spekulationer om ännu. Ingen vet om det är ett mord eller inte, men det ger mej rysningar. Det skrivs redan om vem kvinnan var och jag  kan bara säga att jag har lust att spy. Vad är vi på väg, nu får det vara nog. Nu måste vi alla sätta ner foten och göra något åt vårt ruttna samhälle.
Vi måste börja samarbeta med varandra och politikerna måste lyssna på varandra och inte om varandra. Om du tillhös S, M, SD eller vad som, lyssna och jobba åt samma håll. Få ett slut på detta elände som hela vår värld håller på att gå mot.  Vi har alla ett samhällsansvar, men vem vågar säga något eller sticka ut hakan och säga att nu får det ta mej fan vara nog. 
 
Detta får bara inte fortsätta.........
 
 
 
 
 
2 kommentarer
Karina Svensson

Jag läste om det på aftonbladet att detta har hänt utanför Falkenberg, fruktansvärt och jag håller med dig att vad är vi på väg.

Leif

Man blir så illamående av detta samhället