Tänk om Donald Trump

Att hitta de rätta orden för att få andra att läsa min blogg är intressant. En del inlägg bara jag ”skriver” och det blir många besökare och en del inlägg lägger jag ner tid och funderingar, då är det få besökare.
Det säger en del om bloggandet , det är det som känns mest naturligt som lockar flest besökare. Krångla inte till det.

Inatt svensk tid vid 03:00 kör den första debatten igång från USA mellan presidentkandidaterna Hillary Clinton och Donald Trump. Ska bli spännande att höra och få se detta stora ögonblick, att jag ställer klockan och går upp och lyssnar på det är är nog inte troligt. Men jag kommer kolla på det om och om igen. Det verkar vara små marginaler som skiljer de två kandidaterna åt och det gör mej skrämmande att Trump ”kan” ta hem segern om en av världen mäktigaste personer. En skrämmande framtid kommer gå många till mötes och världen kommer nog aldrig bli sej lik igen.

Om denna man Trump får makt kommer han bli en farlig makthavare, detta är min personliga åsikt om denna för mej farliga man. Människor med makt som inte kan hantera makten är farligare än ett vilat lejon som är hungrigt.

Dagen fortsätter med att läsa , tänka, fundera och en och annan kopp kaffe.