ett tillfälle i livet

Jag och Magnus har köpt en Mops! Ja, det är sant en liten söt valp som heter Nisse. Han är busig , biter, springer, sover inte, äter skor, gnaga på allt, fångar löv, äter gräs, äter jord, busar med andra hundar, springer efter katter. Men han är världens charmigaste lilla valp och vi ångrar absolut inte att denna lille varelse är vår nya familjemedlem! 

 
Har man en gång varit hundägare är det svårt att inte ha någon hund mer. Efter våra prinsar Wille och Frasse försvann har det varit tomt! Kan man älska en ny hund som man älskade dom två prinsarna, ja det kan man.

Tänk vad konstigt livet hade varit om man bara fått ett tillfälle i livet att kunna älska och bry sej om någon. Livet är i ständig förändring för oss alla antingen vi skiljs som vänner, sambo, gifta eller det är döden som skiljer oss åt. Som tur har vi förmågan att kunna leva vidare och älska igen. Människan prövas hårt i livet men allt går bara man väljer den vägen som man tror på och struntar i vad alla andra tycker.

 Jag vet att livet är inte slut utan det kan vara början på något nytt. 

På  lördag fortsätter vi att fira Magnus för då är det barnens tur att fira honom. Inte lätt att få ihop alla men vi lyckades nästan. Mattias, Niklas, Tobias, Nina , Clara och Malin kommer och vi hoppas på fint väder så vi kan göra en avslutande grillning för denna säsongen.

Niklas kommer redan i morgon för att åka tillbaka till Göteborg på lördag och jobba lite innan han kommer tillbaka igen på kvällen….. Hmmm 

 
 
1 Eva-Lisa:

skriven

Vilken underbar liten vovve. Du skriver så man får sig en tanke. En nyttig tanke.

2 Anonym:

skriven

Kram

Kommentera här: