när jag blir pensionär

Vi hör ofta om alla drömmar som många vill göra när dom blir pensionärer, det är då man ska gör allt det där som man inte har gjort innan i livet. Resa, läsa massa böcker, lata sej, sova länge på morgonen, köpa en liten stuga vid  havet eller skogen osv osv. 
Men varför inte göra det nu och inte vänta, vem vet om vi kommer så långt på livets lina att man blir pensionär.
Så jag börjar redan nu att ta vara på livet.
Men när jag blir pensionär ska jag inte göra någonting mer än att lata mej ,dricka rödvin till lunch, sola i ett soligt land eller på skomakarehamnen, gå hand i hand med Magnus och vi ska bara göra precis det som faller oss in.
Jag ska låta den yngre generationen få jobba, springa på möten, bestämma över nästa generation och stå i kulisserna och ropa budskapet JAG HAR EN DRÖM och göra allt det där som hör till. Jag ska bara vara pensionär och låter dom sköta detta i lugn och ro. En generation i taget. 
 
 
 
 
 

Bröllop

Vad är det som gör att vissa människor har den där förmågan att trycka, tjata, äga och sätta sej på höga hästar genom att fortsätta sitt jagande för att kunna bestämma över andra männsikor? Jag är glad att jag inte har den förmågan att man måste jaga och äga allt och alla. För mej handlar vänner om energier. Vissa ger mej bra vibbar och man får en glad energi att träffas och en del ger mej bara dåliga vibbar genom att kväva mej. Ett tips välj bort det som kväver och ger dej dåliga vibbar. 
 
Just nu går min och Magnus energi till att planera och göra det sista inför vårat bröllop den 20 maj!
Det ska bli så roligt att dela denna dagen med alla våra vänner och familj. Givetvis blir vår vigsel vid havet där vi båda badat som barn, fångat krabbor och det är dit vi återvänder ofta och gärna.
Givetvis blir det ett hojbröllop med många av våra hojåkande vänner. 
Självklart går bröllopet i kärlekens färg.
 
 
 
 
 
 

Varför sova när man kan vara vaken

Här ligger jag och har nervryckningar i benet, hållt på nu i ett antal timmar! Inget farligt och inget som inte går över men det är ett  jäkla hoppande på benet 😜. Men vet du vad? I går var jag helt smärtfri för första gången på flera år och jag kunde gå utan att behöva ha ont eller stanna. Det är lycka! 


Nu börjar det röra sej ute på gatan med slamrande bildörrar och cyklande på kullerstenen. Det verkar som det snart är dags för vissa att vakna och hoppa upp till en ny dag med nya äventyr. När snart klockan ringer vaknar Nisse och då är det morgonrunda som gäller för att sedan sova vidare några timmar. Jag tror jag gör som Nisse i dag och sover vidare en stund, nerverna i benet verkar ha somnat nu och håller sej lugna. Men vad gör det ,jag har ingen smärta. 

Nu har klockan ringt , Magnus fixar frukost som vanligt och jag ska ramla ut med Nisse. Vad hade jag gjort utan min Magnus som fixar frukost varje morgon, antagligen hade jag väl fått göra den själv men då hade det inte blivit ägg och bacon! ❤