i morgon är det dags nervrotsblockad

Just nu ligger jag i soffan och bloggar med datorn på magen och och bara inväntar att tisdagen ska närma sej, helst vill jag hoppa över dagen i morgon. Men jag vill ju bli smärtfri så det är bara att bita ihop och göra det som ska göras. Jag ska göra en nervrotsblockad i ryggen på nervrötterna i ländryggen, för att läkarna ska kunna veta vilka nerver som ligger i kläm inför en väntande operation i ryggen. Känns väl sådär men 75 % av dom som genomgått denna operation har blivit helt smärtfria och kan gå, springa, cykla och göra precis det dom vill utan att ha smärta. Så i morgon påbörjar min resa mot en operation som kommer göra att min smärta blir bättre. Operationen kommer bli i höst. 
 
 
Påskhelgen har varit lugn och mysig. I torsdags var Anna med familj här och Malin med sin lilla familj, jätte mysigt. Fredagen var Tobias med familj här och Clara sov över här då vi hade henne påskafton då föräldrarna var på annat ort. Clara  är en lite go och glad tjej som sover, äter, skrattar och gör sina behov med glädje. Påskdagen var svärföräldrar här och åt och idag är det sista lediga dagen innan vi inväntar tisdagen den 18 april.
Men när ska våren och värmen komma det har inte vart en enda dag i påsk vi varit ute med hojen och kört, det är ju för tusan kallare nu än i feberuari månad. Trött på detta så jag snart blir knasig. Jag vill ha vår, väme och sol, hur svårt kan det vara! 
Efter denna helgen är det dags att återgå till strikt lchf mat och INTE fuska, varit lite fuskande över helgen och det känns imagen då den inte alls gillar massa sötgodis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Maja:

skriven

Fixar du galant!

2 Anonym:

skriven

Önskar dig all lycka inför ingreppet!

3 Anonym:

skriven

Önskar dig all lycka med ingreppet!

4 Anonym:

skriven

Önskar all lycka med ingreppet!

Kommentera här: