söndag, vår, FFF, förlust, bakfull

När jag skrev ett inlägg och frågade vad du vill jag ska skriva om och hur ofta,  fick jag några svar på mejl. Ett var att jag ska skriva mer och vara personlig om livet här och nu. 
Så idag blir det ett personligt inlägg där jag ska berätta varför denna söndagen är helt dimmig. Jag mår precis som jag förtjänar eller nja kanske inte. Jag trodde jag var så vuxen nu att jag lärt mej att inte blanda vin, rom och en och annan lakritsshot utan att ha huvudvärk dagen efter. Men roligt hade jag och för övrigt var lördagen en helt toppen dag. Träffade en person som var var nästan som jag. Hon var nog lite längre bara men annars har våra liv gått hand i hand med allt vad vi upplevt. Ska bli en spännande resa med denna person framöver. 
Så därför går söndagen i dimmans tecken,  precis som det gjorde för hemmalaget Falkenberg FF som förlorade ännu en gång. Inte hjälpte det att planen och gräset var nytt, attans otur.
Bra vetande är att "Måndag kommer efter söndag och före tisdag och är sedan 1972 officiellt veckans första dag i Skandinavien".  Då undrar jag vilken dag som var veckans första dag innan 1972 om det inte var måndag? 
 
 
 
1 Bengt:

skriven

Haha roligt inlägg !

2 Karina Svensson:

skriven

Kanske var skorna som det var fel på, alltså fotbollskorna.
Roligt att följa dig på din blogg/ Karin

3 Helena:

skriven

Då får jag önska god bättring och även lycka till inför operationen. Söndag är veckans första dag i väldigt många länder i världen, och var så även här hos oss tidigare :)

Kommentera här: