Varför sova när man kan vara vaken

Här ligger jag och har nervryckningar i benet, hållt på nu i ett antal timmar! Inget farligt och inget som inte går över men det är ett  jäkla hoppande på benet 😜. Men vet du vad? I går var jag helt smärtfri för första gången på flera år och jag kunde gå utan att behöva ha ont eller stanna. Det är lycka! 


Nu börjar det röra sej ute på gatan med slamrande bildörrar och cyklande på kullerstenen. Det verkar som det snart är dags för vissa att vakna och hoppa upp till en ny dag med nya äventyr. När snart klockan ringer vaknar Nisse och då är det morgonrunda som gäller för att sedan sova vidare några timmar. Jag tror jag gör som Nisse i dag och sover vidare en stund, nerverna i benet verkar ha somnat nu och håller sej lugna. Men vad gör det ,jag har ingen smärta. 

Nu har klockan ringt , Magnus fixar frukost som vanligt och jag ska ramla ut med Nisse. Vad hade jag gjort utan min Magnus som fixar frukost varje morgon, antagligen hade jag väl fått göra den själv men då hade det inte blivit ägg och bacon! ❤

1 Hanna Karlsson:

skriven

Vad härligt att du har fått vara smärtfri!

Kommentera här: