Operationen över

Då var operationen över och jag mår efter omständigheterna ganska bra. Jag har en smärta från helvetet men den ska jag bli av med efter ca 10 dagar enligt läkaren. Så det är bara att se framåt och att allt kommer bli bra. Läkaren helnöjd med operationen och det är det viktigaste just nu. Efter några månader vet vi det slutliga resultatet av operationen, jag är säker på att det kommer vara 100 om inte så är det ok med 85, kan inte bli värre än vad det varit. 
Nu är det dags att sova efter att Magnus fixat pannkakor och pysslat om mej ❤
 
 

helgen som gick

I veckan var jag och tog prover inför min operation, den var EKG, blodtrycket och en massa andra prover. EKG är inget jag har tagit ofta så det var  bra att få reda på att hjärtat är som det ska vara. Det sista jag vill just nu är att bli förkyld, så egentligen skulle jag hoppat in genom ett fönster på baksidan  och smuggit längst med golvet in på ett isolerat rum där inga baciiler finns.Jag skulle inte suttit i väntrummet och väntat med alla som var där som hostade, snörvlade och var allmänt förkylda. Så har jag blivit smittad så är det nog i väntrummet på vårdcentralen. Skojar, så farligt vad det nog inte och det varbog  ingen som hoppade på mej och angrep mej ( alltså baciller)
Helgen har varit helt underbar och jag är så glad att jag orkade vara med (nästan)  alla dagar, i dag orkade jag tyvärr inte utan jag låg kvar när Magnus gav sej i väg ner till gänget från Crazy kings. 
Klubben firar 40 år i år och det firade vi med att vara i Falkenberg. Vi hade hyrt 4 stugor på skrea strand och jag  blev  väldigt förvånad när jag och Magnus kom ner i fredags och hämtade ut nycklar och såg hur dom såg ut, kanonfina stugor och dom kan jag varmt rekommendera. Vi har umgås, pratat, korvgrillning, utflykt, njutit, skrattat och på lördagkvällen avslutade vi på ocean med middag. 
Idag åkte dom hem men snart är det den stora 40 årsfesten och den firar vi den 16 september. Jag lär väl inte vara med, men vi tar en dag i taget. 
Imorgon är det måndag och då ska det tvättas (inte kläder utan kroppen) med allt vad det var, infektionstvålar, svampar och borstar. Kommer lukta som ett helt desinfektionsrum och håret kommer se ut som stålull.
Nu är det dags att bara göra ingenting och efter det så blir det att sova. 
 
 
 
 
 
 
 

höstens projekt, operation, boken m.m

Lördag middag och jag och Magnus har precis ätit en brunch med ägg, bacon m.m och givetvis zoegas kaffe på det! 
Igår var det sista semesterdagen för Magnus, på måndag rullar det i gång igen någon vecka med arbete och Jag kör igång med mitt kommande projekt. På måndag börjar jag med förberedelser inför min kommande operation den 29/8. Det blir bara drinkar ( gröna nyttiga) fram till dess och goda sallader. Det är ett tips från coachen  för att vara i så god form som jag kan och orkar. Magnus tar sin sista semestervecka när jag kommit hem för att hjälpa mej. Vad hade jag gjort utan min Magnus, som funnits där i vått och torrt under denna tiden som det vart ett rent helv.....!
 2011 påbörjade jag en bok om livet, sjukdom, att vara anhörig, vännerna, politiken, döden och allt som hände under åren både före och efter, med de så kallade vännerna och politiken. 
Jag fick ett bokförlag att släppa boken men jag valde då att säga nej, varför kan man undra, men det finns så mycket som ska dras upp och som ska malas igen osv. Jag orkade inte när det väl var dags för ett boksläpp. Men jag kommer att skriva här på bloggen framöver varför jag valde att inte släppa boken och vad som kom fram efter boken var klar. 
Men visst finns det planer på att få fram en del som jag upplevde och kände under denna tiden. Detta kommer vara mitt projekt , sanningen om vad som hände efter när jag blev ensam och trodde att jag hade min framtid med vännererna och politiken. Med full respekt för min före detta man Gerry som dog i sviterna efter sin hjärntumör låter jag den delen med oss och hans sjukdom vara min hemlighet.  
Detta handlar om mina känslor, så följ mej här på min blogg om gröna drinkar, operation och boken.