helgen som gick

I veckan var jag och tog prover inför min operation, den var EKG, blodtrycket och en massa andra prover. EKG är inget jag har tagit ofta så det var  bra att få reda på att hjärtat är som det ska vara. Det sista jag vill just nu är att bli förkyld, så egentligen skulle jag hoppat in genom ett fönster på baksidan  och smuggit längst med golvet in på ett isolerat rum där inga baciiler finns.Jag skulle inte suttit i väntrummet och väntat med alla som var där som hostade, snörvlade och var allmänt förkylda. Så har jag blivit smittad så är det nog i väntrummet på vårdcentralen. Skojar, så farligt vad det nog inte och det varbog  ingen som hoppade på mej och angrep mej ( alltså baciller)
Helgen har varit helt underbar och jag är så glad att jag orkade vara med (nästan)  alla dagar, i dag orkade jag tyvärr inte utan jag låg kvar när Magnus gav sej i väg ner till gänget från Crazy kings. 
Klubben firar 40 år i år och det firade vi med att vara i Falkenberg. Vi hade hyrt 4 stugor på skrea strand och jag  blev  väldigt förvånad när jag och Magnus kom ner i fredags och hämtade ut nycklar och såg hur dom såg ut, kanonfina stugor och dom kan jag varmt rekommendera. Vi har umgås, pratat, korvgrillning, utflykt, njutit, skrattat och på lördagkvällen avslutade vi på ocean med middag. 
Idag åkte dom hem men snart är det den stora 40 årsfesten och den firar vi den 16 september. Jag lär väl inte vara med, men vi tar en dag i taget. 
Imorgon är det måndag och då ska det tvättas (inte kläder utan kroppen) med allt vad det var, infektionstvålar, svampar och borstar. Kommer lukta som ett helt desinfektionsrum och håret kommer se ut som stålull.
Nu är det dags att bara göra ingenting och efter det så blir det att sova. 
 
 
 
 
 
 
 
3 kommentarer
Carina

Håller alla tummar för morgondagen 👌👌👌 Kramiz

Anonym

Tack igen att vi fick vara med i helgen. Jättekul! Lycka till i morgon. Håller alla tummar för dig.kram

Anonym

Ni verkar ha haft det hur trevligt och mysigt som helst.
Hoppas allt går vägen för dej nu Veronika. Tänker på dej💖