Så var det med den ryggen

publicerat i om allt och inget;
Efter operationen är det träning som ska göra dej frisk sa dom så hurtigt. Du kommer få stark rygg, muskler,  mage, bål och hela kroppen blir som ny. Så då kör vi igång med träning tre dagar i veckan. Detta resulterade i ryggskott och en ortopedläkare som bara sa nej nej nej. Så nu börjar vi om med smärtstillande tabletter. Idag fick jag massage  som gör att musklerna slappnar av lite och inte krampar allt för mycket. 
Snart är det jul igen och varje år tänker jag samma sak, det var ju inte länge sedan det var jul. Tid är något som går väldigt fort. I helgen var Niklas hemma och Clara sov över här från fredag till lördag, det var verkligen en rolig helg och vem busar bäst om inte farbror Niklas. Nu har jag kravlat mej upp för trappan och kastat mej i sängen, nu gäller det att hitta en bra plats innan hunden Nisse kommer och lägger sej på tvären! 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Tyvärr känner jag igen det efter min knä operation. Dö. Skulle göra om hela mig på sjukgymnastiken men det slutade med ju operation. Lycka till och gud vad tråkigt.

Kommentera inlägget här :