min bästa vän och jag

Idag är det en dag som bara rullar på och jag får inte gjort någonting då jag känner mej trött och hängig och har inte lust till någonting. Vissa dagar är såna och ibland ska man ha såna dagar också, inget fel med det.
Vad gör man en dag när man inte gör någonting? Man har sin bästa vän hos sej som ligger i knät men som helst vill vi ligga på mej. Visst är det skönt med en vän som förstår och som inte heller vill gå den där jätte långa promenaden utan helst vill mysa med en pläd och bok. Jag har nog aldrig varit så törstig på värme och sol som jag är just nu. När man träffar kompisar som säger men vad blek och trött du ser ut Veronika! ( hmmmm ) Då känner man sej verkligen som man kan ligga under en pläd resten av veckan med sin bästa vän, hunden Nisse.
Våren vill jag och Magnus ska komma nu så vi kan ta ut hojen (hojarna) och köra. Vilken lycka, jag längtar jätte mycket efter att kunna göra det. Bara köra iväg och det spelar ingen roll vart bara man kör. 
Nu var det slut klagat för i dag, men nån gång måste man få göra det också.
 
 
 

kontrollbehov

Morgonen börjar med mycket kaffe för att vakna till, det var så attans segt att vakna idag. Har en jäkla huvudvärk som inte vill släppa, men det är väl kanske lite efter vi har legat i influensa (light.) Så kändes det för mej influensa light, jag klarade mej och slapp ligga flera veckor i feber och infektioner. Helt underbart att kroppen fixar till detta utan en massa penicillin Kroppen är en underlig sak.
Men den kroppsdel jag är mest imponerad av är  givetvis vår hjärna. Tänk vad den kan ställa till det för oss genom att vi tänker fel och spelar oss ett spratt. Vi snöar in oss på saker som vi matar den med som sedan  blir en verklighet för den. Ett exepempel är kontrollbehovet många av oss bär på och har. Jag har själv haft ett jätte kontrollbehov men i dag är det precis tvärtom. Jag orkar inte lägga min energi på saker som jag inte kan förändra eller ha med att göra. Det är helt underbart när man kommit så långt att man bara kan leva här och nu och njuta av livet som pågår. Jag anser att livet är lättare att leva  efter den agendan istället för att försöka kontrollera allt och alla. och faktum är att vi ständigt påverkar hjärnan fysiskt med våra tankar så tänk rätt eller tänk gör om och tänk rätt, det som känns rätt för dej. Kontrollbehov och att bry sej om andra människor är inte samma sak.