älskade mello

Då har programmet som svenska folket älskar att hata börjat, programmet heter melodifestivalen som vi har denna hat/kärlek till. Det var säkert rätt låt som gick vidare då folket har sagt sitt, jag har nämligen ingen aning då jag inte såg det. Men vi har väl fortfarande lite demokrati kvar i samhället så det var nog helt rätt låt.
Undra om demokratin kommer urarta någon gång under mitt liv jag hoppas jag slipper vara med om det , men det ser mörkt ut ibland. 
Då börjar förberedelserna inför den 20 maj och det har redan ramlat in svar från vänner som kommer, härligt,  ska bli så attans roligt att dela denna dagen med fest och sång med så många goa vänner, inget kan gå fel inte ens regnet skulle kunna stoppa oss.
Jag hör ofta eller läser om folk som har kommit upp i min höga ålder 50 år (skojar, den unga åldern, givetvis. ) Om jag bara hade massa pengar så vore livet mycket lättare, då blir vårt förhållande bättre och vi kommer vara mycket lyckligare tillsammans, löjligt, skitsnack tycker jag. 
Det har liksom blivit normaltillståndet för de flesta av oss att klaga. Men för att göra något nytt i livet måste man kanske agera lite själv. Och här ska du få höra något sensationellt, det går att förändra allt bara man har viljan att vilja förändra för det är ingen annan som kan göra det åt dej. Så enkelt eller svårt är det, bara att välja vilket man vill.
Det sägs att ungefär 95 % av allt vi säger till oss själva är elaka saker, med andra ord sitter det en liten elak fan i ditt huvud och säger elaka saker till dig själv, lyssna på dig själv under en dag så får du höra skitsnacket.  Den här typen av negativt skitprat förstör energin som vi behöver till att hitta på skojiga saker istället. Vi lever en gång så lev här och nu och vänta inte på att någon annan ska förändra DITT liv. Detta är min filosofi och den jag försöker leva efter, inte alltid det funkar så det blir att man får göra om och göra rätt. 
I helgen hade vi goa vänner nere från Värnamo, en helt galen rolig helg. Snart träffas vi igen men då blir det i Värnamo med bowling. Sist vi var där och spelade så kom jag inte sist men näst sist. Men vi jämnade ut det inom familjen då Magnus vann. Jag får nog öva lite mera. 
 
Här kommer lite lchf pizza som är bakat på husk och ägg. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: