döden, döden

Varje dag pratade Astrid Lindgren med sina systrar i telefon. De började alltid samtalen med orden döden, döden för att ha det avklarat, sedan pratade de om andra saker. Astrid var en mycket klok kvinna.
Ibland känns  det som döden kommit oss närmare eller är det min åldern som gör att döden närmar sej? Det tror jag inte på, döden har ingen ålder och den drabbar oss alla förr eller senare. Det sorgligaste är att den tar många som inte ens har börjat leva sitt liv , dom som är mitt i livet och har så många år kvar att leva för  och alla som verkligen lever och vill leva livet. Döden är så orättvis då den tar fel människor och låter mördare, pedofiler och onda människor få leva vidare. Det finns ingen rättvisa  så lev i dag och vänta inte på det rätta tillfället för det kanske inte dyker upp. 

Livet är en sak som man måste vara rädd om, förstår du inte det/ Ronja Rövardotter

Idag är det svin kallt ute och Nisse har ingen lust alls att vara ute, inte jag heller så det passa bra. Ryggen är riktigt knäpp i dag, den vill inte alls. Men på fredag ska jag till Björn på strandhälsan och träna så jag är övertygad att det löser sej.

Till helgen blir det Malmö och träffa mina tre små pågar, Alvar, Love och Pelle och givetvis Anna och Sebastian. Vi har inte träffat dom på länge. Har inte jag varit förkyld så har dom varit det eller så har tiden helt enkelt inte räckt till. Men snart får jag krama dom. 

 

 

 

 
 

Kommentera här: