hat och girighet

Alla hjärtans dag och jag får ta hand om min Magnus som är hemma och är sjuk, han har åkt på influensa med hög feber och allmänt kass. Det hör inte till vanligheten att han är sjuk så det får bli lite extra ompysslad av sjuk Magnus. OCH nej han tillhör inte den sorten av män som ligger hemma och tycker synd om sej själv och är ynklig.
Idag är det helt underbart väder ute, solen lyser och det är en "kyla" som påminner om att våren kanske kommer snart.
Denna veckan blir det att läsa för att fortsätta in i nästa kapitel i den flummiga psykologiska världen, för ibland känns det som det, flummigt. Men som världen ser ut just nu verkar det som det mesta är rätt flummigt. 
När jag  läser nyhetstidningar blir jag bara trött, den ena klagar på den andre som klagar i sin tur till den tredje som egentligen inte har en aning. Men vad är världen på väg? gnäll om ministern som bar slöja, Trump som kickar sina medarbetare, en 14 åring ihjälslagen i ett omklädningsrum, flickan bakom pansarglaset, SD som ställer krav till Moderaterna som verkar tappat fotfästet fullständigt ELLER är (M) dom smarta och vet vad dom gör?! Det kan man nog fundera över vem som är dum, dummare eller dummast. En sak vet jag alla fall och det är att hela världen är flummig  full av hat, girighet och avundsjuka. 
Ett litet leende kostar inte så mycket så testa nästa gång du möter någon och se vad som händer. 
 
 
 
 
 
 
1 Eva :

skriven

Låter inget roligt med flunsan, hoppas du klarar dig denna gången!

Kommentera här: