lchf recept på gårdagens kvällsmat

Jag och Magnus har nu ätit enligt lchf i 9 veckor och det har gett resultat. Kanske inte lika mycket på vågen som när jag mäter mej men neråt går det och den som rasat mest är Magnus.
Vi tycker maten är god och det är inget man saknar.
Igår kväll gjorde vi en jätte god mat. Ett blomkålshuvud, kokar du i 10 minuter lägg sedan kryddad köttfärs runt blomkålen och lägg  sist baccon runt allt. In i ugnen 60 minuter, kanon gott. 
 
Idag fick jag ett mejl från en bloggare som jag följer som skrev följande.
Hej! hjälp mej vad ska jag blogga om idag, hur får jag inspiration till att blogga? Jag vill ju blogga, men har absolut inget att blogga om, du brukar alltid ha något att skriva om men jag har ide torka. Hjälp.
Vad svarar man på det, blogga om att du inte vet vad du ska blogga om! Ett tips.
Nu har jag fixat och trixat med det sista så nu åker inbjudan på lådan och nu väntar vi på en solig, varm, härlig, rolig, spännande vårdag i maj.
 

Vad händer

Alternativa fakta är ett ord som vi har lärt oss i helgen, det betyder att man inte pratar sanning (ljuger) utan man drar till med  alternativa fakta istället. Intressant och det kom från en av världens mäktigaste män nämligen Trump. Jag tror det är ett ord vi kommer att få höra mycket av i framtiden. 
Igår var jag och klippte mej och jag har verkligen klippt mej. En kort frisyr och det blev jätte bra och jag är nöjd. 
Efter en veckas semester med min älskade Magnus har vi nu varit hemma i två veckor och varit igång.  En underbar resa med mycket motion, slappande, god mat, sol och turistande på Teneriffa. Det var så gott att komma hemifrån och bara vara. Det behövde vi, precis som alla andra behöver en paus i livet. 
Ryggen klarade sej rätt fint ,värme och mycket gående höll den hyfsad smärtfri. Allt går.
 
Om man bara tänker positivt så löser sej det mesta sej i våra liv och alla våra problem är lättare att bära. Det är något vi läser allt som oftast och jag tror inte ett dyft på den där. Men visst har kroppen en självläkande resurs och de går att stimulera med tankekraft. Men kan vi verkligen bli friskare bara genom att muntra upp oss? blir livet verkligen bättre om jag går omkring och tänker positivt. Mina vänner jag mist får jag inte tillbaka, vänner som är sjuka blir inte heller friskare av att jag tänker positivt, krig slutar inte att existera och Trump kommer fortfarande leda USA. Jag tror att ett mer realistiskt tänkande ökar chanserna till ett bra liv och vem vet, man kanske blir positivt överraskad till slut ändå!