hämnden är ljuv

Nu är det nära med semester för Magnus, bara denna veckan ut sedan är det ledighet ett antal veckor. Nu hoppas vi det blir  sol så vi kan ta oss till  stranden någon gång under denna sommaren. Annars kommer det mest bli semester på hemma plan , lite utflykter med hojen och så får vi se vad vi hamnar. Men allt handlar om när jag får min tid för operation, den kan komma vilken dag som f.r. o. m nästa vecka. Nu är det riktigt krisigt så det gör inget om jag får gjort det, helst i går :) 
Idag var det verkligen en morgon jag ville dra täcket över huvudet och sova hela dagen. Men kl 04:45 blev jag anfallen av Nisse (hunden) som behövde gå ut, så jag ramlade ner från sängen och stapplade försiktigt ner från trappan med Nisse under armen. ( Nisse vägrar gå ner från trappan men gärna upp) Efter han gjort det han skulle lät jag han vara kvar där nere. Nu skulle jag sova några timmar  och somnade innan huvudet rörde vid kudden. Då släpper Magnus in Nisse för det var ju synd om honom att få vara nere och jag låg där uppe och sov. Nisse blev jätte glad när han såg att jag låg där och sov, då måste vi ju bita och slicka och dra i täcket. Jag lyckades fånga hunden (lite irriterad) och fick ner honom igen och stängde grinden väldigt noga. Jag kravlar mej upp i sängen och somnade med en gång. Då kommer Magnus på ett sprudlande morgonhumör och spelar AC/DC för mej och ville säga hej då och att han cyklar till jobbet nu. HJÄLP.
Det är vid såna här tillfällen man funderar lite extra på ordspråket, hämnden är ljuv. 
Efter detta var det bara att kravla sej ur sängen och påbörja dagen. Men jag har hunnit gjort allt som skulle skrivas, redovisas och även en liten längre promenad med Nisse. Så inget ont som inte har nåt gott med sej.
Jag känner mej som en pigg 93 åring när jag är ute och går, stannar snart vid varannan parkbänk och vilar ryggen, men samtidigt när jag sitter där och filosoferar inser jag  hur vackert det är i vår stad längst med ätran.