hämnden är ljuv

Nu är det nära med semester för Magnus, bara denna veckan ut sedan är det ledighet ett antal veckor. Nu hoppas vi det blir  sol så vi kan ta oss till  stranden någon gång under denna sommaren. Annars kommer det mest bli semester på hemma plan , lite utflykter med hojen och så får vi se vad vi hamnar. Men allt handlar om när jag får min tid för operation, den kan komma vilken dag som f.r. o. m nästa vecka. Nu är det riktigt krisigt så det gör inget om jag får gjort det, helst i går :) 
Idag var det verkligen en morgon jag ville dra täcket över huvudet och sova hela dagen. Men kl 04:45 blev jag anfallen av Nisse (hunden) som behövde gå ut, så jag ramlade ner från sängen och stapplade försiktigt ner från trappan med Nisse under armen. ( Nisse vägrar gå ner från trappan men gärna upp) Efter han gjort det han skulle lät jag han vara kvar där nere. Nu skulle jag sova några timmar  och somnade innan huvudet rörde vid kudden. Då släpper Magnus in Nisse för det var ju synd om honom att få vara nere och jag låg där uppe och sov. Nisse blev jätte glad när han såg att jag låg där och sov, då måste vi ju bita och slicka och dra i täcket. Jag lyckades fånga hunden (lite irriterad) och fick ner honom igen och stängde grinden väldigt noga. Jag kravlar mej upp i sängen och somnade med en gång. Då kommer Magnus på ett sprudlande morgonhumör och spelar AC/DC för mej och ville säga hej då och att han cyklar till jobbet nu. HJÄLP.
Det är vid såna här tillfällen man funderar lite extra på ordspråket, hämnden är ljuv. 
Efter detta var det bara att kravla sej ur sängen och påbörja dagen. Men jag har hunnit gjort allt som skulle skrivas, redovisas och även en liten längre promenad med Nisse. Så inget ont som inte har nåt gott med sej.
Jag känner mej som en pigg 93 åring när jag är ute och går, stannar snart vid varannan parkbänk och vilar ryggen, men samtidigt när jag sitter där och filosoferar inser jag  hur vackert det är i vår stad längst med ätran.
 
 
 
 
 

mördare, pedofiler, våldtäktsmän/kvinnor

Jag läser i aftonbladet att en pappa får fängelse i sex och ett halvt år, då han har våldtagit en av familjens döttrar. Han döms också för grov fridskränkning, grovt sexuellt övergrepp mot barn. Mamman döms till fängelse i ett år och tre månader för grov fridskränkning. Föräldrarna, som båda nekar till brott, ska även betala skadestånd på 780 000 kronor till barnen. Jag blir så förbannad när jag läser det och känner bara vad är rättvisan i detta. Ett barn blir våldtagen av sina föräldrar och får ett straff hela livet men mamman  är ute i igen om ett år och tre månader och pappan om sex år och 5 månader. 

Jag har sagt det innan och säger det igen, dessa satan pedofiler, mördare, våldtäktsmän jag kan göra listan lång på sjuka människor. Måtte de brinna i helvetet dessa odjur. Jag vet att det är sjuka människor, men jag kan aldrig förlåta eller ens se det som en sjukdom. Tyvärr. Jag tittade på en dokumentär som heter  I am Jane Doe, denna starka dokumentär följer verkliga fall där amerikanska flickor fallit offer för barnsexhandel via annonser på en nyhetssajt på nätet. Den är vidrig. 
Detta är något jag vill kunna stå upp för och hjälpa dessa barn, ungdomar pojkar och flickor och även vuxna både män och kvinnor som fallit offer för dessa sjuka individer. När jag ser och läser om människan och vilka handlingar den är kapabel till att utföra mot andra, blir jag rädd. Jag har inte blundat i hela livet och inte vetat. Efter en antal år i socialutskottet som v ordförande har jag sett och hört de mest vidrigaste saker, så jag är nog allt lite luttrad. Det jag känner är att jag vet vilket håll jag ska välja när jag läst färdigt och vad mitt hjärta brinner för.
 
Allas lika värde och allt det där tramset kan vi sluta med att ropa ut på våra gator och torg. Dit kommer vi tyvärr aldrig och vi har aldrig varit där. Men vi måste göra världen mänskligare från dessa satans parasiter som utövar sin makt på andra människor. Vi kanske ska börja med att införa något som blivit ett ord vi slänger oss med, men få vet vad det betyder.
ORDET är DEMOKRATI.
 
 
 
 
 
 
 

fråga mej istället om du vill veta.

Idag fick jag mej ett gott skratt tidigt på morgonen. Hör på detta! Någon vill veta om min kommande operation och skickar ut sina "vänner" som små spioner som ska fråga runt om mej. Det är så låg nivå, det är som när man var 10 år och ville veta något om en kompis kompis.
Fråga mej så ska jag berätta, så slipper ni fråga folk som inte tycker ni kanske har med det att göra, kanske tycker det är min sak. För den som frågar, frågar ju inte av egen nyfikenhet utan för någon annan som vill veta.
Låt mina vänner och släkt slippa svara på frågor.
 
Tack! 

Den ena efter den andra politikern överraskar mej med sina tal i Almedalen. Gårdagens tal av kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor var kanon. Det blir svårare och svårare och veta vad min röst kommer hamna. Finns två talare kvar som kanske kan överraska mej. Synd att Sveriges stadsminister valt att inte prata på Almedalsveckan som faktiskt startades på grund av socialdemokraterna 1968. Då var det dåvarande utbildningsminister Olof Palme som talade. Hade vart  intressant att veta hur stadsminister tänker inför valet 2018.