Annie Lööf

Sommaren är kort det mesta regnar bort men nu är den här,  helt övertygad om detta. Många med värk säger att dom får ont i lederna när kylan närmar sej, jag får ryckningar i den högra stortån när sommaren är här 😜. 
Det är så olika hur man känner av det där med värme (ironi)
 Almedals veckan har dragit igång och den ena efter den andra ska övertyga oss att rösta på mej och mitt parti. Dom har en lång väg och måste nog övertyga mej lite mer för att jag ska veta vad jag lägger min röst. Ska man ta på deras framträdande, personlig utstrålning, självsäkerhet och ett stort självförtroende går min röst till Annie Lööv utan tvekan. Men därifrån att lägga min röst på henne är en helt annan historia. 
Jag är ganska säker på att valet nästa år blir ett riktigt misstroendeval från väljarna , tyvärr, men folk är trötta på politikerna och deras prat och gnabbande på varandra men framförallt allt att hålla varandra bakom ryggen när det inte går som dom vill. Politik har blivit en sekt där vi kramar varandra tills du vänder ryggen till, för då kommer kniven. Yrk,  låter kusligt. 
Idag har jag faktiskt gått en hyfsat lång promenad med Nisse utan att ryggen la av. Men kanske inte så konstigt. Alvedon och någon annan rolig piller sedan smörjade Magnus in ryggen med tjockt lager av voltaren och det höll hela vägen runt ätran! Tjohooo!
 
Vår gata i stan, den gröna och blommande gatan. 
 
 
0 kommentarer