fråga mej istället om du vill veta.

Idag fick jag mej ett gott skratt tidigt på morgonen. Hör på detta! Någon vill veta om min kommande operation och skickar ut sina "vänner" som små spioner som ska fråga runt om mej. Det är så låg nivå, det är som när man var 10 år och ville veta något om en kompis kompis.
Fråga mej så ska jag berätta, så slipper ni fråga folk som inte tycker ni kanske har med det att göra, kanske tycker det är min sak. För den som frågar, frågar ju inte av egen nyfikenhet utan för någon annan som vill veta.
Låt mina vänner och släkt slippa svara på frågor.
 
Tack! 

Den ena efter den andra politikern överraskar mej med sina tal i Almedalen. Gårdagens tal av kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor var kanon. Det blir svårare och svårare och veta vad min röst kommer hamna. Finns två talare kvar som kanske kan överraska mej. Synd att Sveriges stadsminister valt att inte prata på Almedalsveckan som faktiskt startades på grund av socialdemokraterna 1968. Då var det dåvarande utbildningsminister Olof Palme som talade. Hade vart  intressant att veta hur stadsminister tänker inför valet 2018. 

 
1 Anonym:

skriven

Jag håller med dig till hundra! / Kramis Annelie

2 Susanne Nilsson :

skriven

Mycket bra skrivet, tyvärr är det väl en osäkerhet hos den som undrar men vågar inte fråga personen direkt. Fegt men ack då vanligt. Kram

3 Peos :

skriven

När det gäller stadsministern så tappade han verkligen min röst genom att inte tala i Almedalen. När det gäller förventna människor som snokar runt faller dom oftast på att deras vänner är vänner till någon vän som är vän med dig. Känner igen det där.

Kommentera här: