mördare, pedofiler, våldtäktsmän/kvinnor

publicerat i om allt och inget;

Jag läser i aftonbladet att en pappa får fängelse i sex och ett halvt år, då han har våldtagit en av familjens döttrar. Han döms också för grov fridskränkning, grovt sexuellt övergrepp mot barn. Mamman döms till fängelse i ett år och tre månader för grov fridskränkning. Föräldrarna, som båda nekar till brott, ska även betala skadestånd på 780 000 kronor till barnen. Jag blir så förbannad när jag läser det och känner bara vad är rättvisan i detta. Ett barn blir våldtagen av sina föräldrar och får ett straff hela livet men mamman  är ute i igen om ett år och tre månader och pappan om sex år och 5 månader. 

Jag har sagt det innan och säger det igen, dessa satan pedofiler, mördare, våldtäktsmän jag kan göra listan lång på sjuka människor. Måtte de brinna i helvetet dessa odjur. Jag vet att det är sjuka människor, men jag kan aldrig förlåta eller ens se det som en sjukdom. Tyvärr. Jag tittade på en dokumentär som heter  I am Jane Doe, denna starka dokumentär följer verkliga fall där amerikanska flickor fallit offer för barnsexhandel via annonser på en nyhetssajt på nätet. Den är vidrig. 
Detta är något jag vill kunna stå upp för och hjälpa dessa barn, ungdomar pojkar och flickor och även vuxna både män och kvinnor som fallit offer för dessa sjuka individer. När jag ser och läser om människan och vilka handlingar den är kapabel till att utföra mot andra, blir jag rädd. Jag har inte blundat i hela livet och inte vetat. Efter en antal år i socialutskottet som v ordförande har jag sett och hört de mest vidrigaste saker, så jag är nog allt lite luttrad. Det jag känner är att jag vet vilket håll jag ska välja när jag läst färdigt och vad mitt hjärta brinner för.
 
Allas lika värde och allt det där tramset kan vi sluta med att ropa ut på våra gator och torg. Dit kommer vi tyvärr aldrig och vi har aldrig varit där. Men vi måste göra världen mänskligare från dessa satans parasiter som utövar sin makt på andra människor. Vi kanske ska börja med att införa något som blivit ett ord vi slänger oss med, men få vet vad det betyder.
ORDET är DEMOKRATI.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Då jäkla bra skrivet / Annelie

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Alla människors lika värde är inte trams! Det står i FN:s mänskliga rättigheter och i svensk lag.

Det betuder att alla har samma värde oavsett kön, sexuell läggning och etnicitet mm. En miljonär som begår brott ska dömas på samma sätt som en fattig.

Ska vi söma folk olika för att de är kvinnor? Eller skåningar. Eller bögar.

F ö tycker jag det blev hårda straff.. Med all rätt.

3:e kommentar, skriven , av Leif:

Mycket bra

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Håller med dig till 100%. Blir lika förbannad som du på dessa idioter som inte inser att barn är barn. Men också förbannad på alla pojkar/män som våldför sig på kvinnor i alla åldrar.

5:e kommentar, skriven , av Andréa Gardeling Fässler :

Mycket bra väl varda ord!

Kommentera inlägget här :