Skor och rygg är ingen lätt kombo

Det var ett tag sedan jag skrev men nu är jag nog tillbaka. Ibland behöver man en paus från det mesta med sociala medier, det blir lätt massa od som är fullständigt värdelösa att läsa och  då trycker jag på paus knappen.
Idag har jag äntligen hittat nya skor som jag tror jag kan gå med utan att ryggen säger , släng dom och ta på dej något praktik på fötterna människa! ! Att ha snygga skor glöm det, ett par rejäla gympadojor eller allebånar är vad du ska ha. Men nej jag vill inte ha gympadojor på fötterna jag vill ha sommarskor , hur svårt kan det vara. Inte alls. 
Magnus är i Stockholm och roar sej med Tobias, Dennis och Fredrik inför Guns n Roses konsert i kväll.
Jag passar på att göra allt och inget denna dagen men mest allt. Ikväll kommer Niklas hem till mej,
ska tydligen bli partaj på lördag med hans kompisar. Men ikväll blir det mamma son kväll med pizza för det har jag bestämt.
 Jag tycker vi alla skulle leva efter dom gamla filosoferna 

En dag kom en bekant för att träffa den store filosofen Sokrates och sa: ”Vet du vad jag har hört om din vän?”
”Vänta lite,” svarade Sokrates. ”Innan du pratar med mig om min vän, kan det vara bra att ta en stund och filtrera vad du ska säga. Det är därför jag kallar det tredubbla filtertestet.

Det första filtret är Sanningen. Är du helt säker på att vad du håller på att berätta om min vän är sant? ”
”Ja…. nej”, sade mannen, ” jag har faktiskt bara hört talas om det och …”
”Okej,” sade Sokrates. ”Så du vet inte riktigt om det är sant eller inte. Nu ska vi prova andra filtret, filtret av godhet. Är det som du håller på att berätta om min vän något gott?”
”Uhmm, nej, tvärtom …”

”Så,” Sokrates fortsatte, ”du vill berätta något hemskt om min vän, men du är inte säker på att det är sant. Du kan dock fortfarande klara provet eftersom det finns ett filter till, filtret användbarhet. Kommer det du vill berätta för mig om min vän att vara till nytta för mig? ”
”Nej, egentligen inte.”
”Tja”, avslutade Sokrates, ”om det du vill berätta är varken sant eller bra, eller ens användbart, varför berätta det för mig överhuvudtaget?”