Livet är fantastiskt

Livet är ett äventyr vi ska ta oss  igenom med dom verktyg vi fått att hantera det med. Livet kan vara som en bal på slottet men det kan också vara som ett mörkt hål i marken. Vi läser överallt och allt fler pratar om att vi måste tänka rätt tänka om tänka positivt.Hjälper det? Det får du avgöra om det hjälper dej. Jag känner idag som jag vunnit högsta vinsten på lotto.
Jag är 50 år och livet har inte varit enkelt. Det har varit sjukdomar, död och många av mina vänner ville inte förstå att jag älskar detta livet, trots allt. Att vinna högsta vinsten på lotto har jag verkligen gjort, jag träffade Magnus och det räcker för mej resten av mitt liv. Kan jag vara lyckligare än att bli älskad och att älska någon, att vakna varje morgon med Magnus och veta att det är vi två.  Jag har träffat nya vänner som  är helt otroliga. Det såg vi och kände på vårt underbara bröllop att det är få som har så fina  vänner som vi. ( Jag säger som Sanna ) jag älskar mina vänner så jag kan inte söva om nätterna! 
Just nu har jag blivit så jäkla rik, vi har vart på gekås där vi inhandlat nya böcker, det är en annan rikedom. Det är tisdag och det innebär en Magnus och Veronika kväll men jag sitter och glor lite på böckerna och tänker , snart ska jag kravla mej uppför trappan och börja läsa en av böckerna , men jag får hejda mej lite men det är nära nu! 

Kommentera här: