många fajter i livet

Jag fattar verkligen inte vad dagarna tar vägen, en vecka går så fort att det börjar nästan bli lite skrämmande. Det gäller att hålla i sej när livet går i denna hastigheten så man inte ramlar av. 
Det innebär att rensa i förråden och garderober så att det lättar överallt. Gör dig av med bagaget, både gällande det materiella och känslolivet. Jag tror man ska resa med lätt packade väskor, då tror jag vi inte behöver vara rädda för att ramla av. 
Hur tänkte jag nu? Det är så många fajter i livet att man inte behöver skapa nya hela tiden. Jag läser på facebook ser och hör olika människors agerande.  Vissa verkar ha monopol på att få bete sej hur som helst. Omgivningen säger bara - du vet hur hen är eller hen mår inte så bra. Ger det folk rätt att kunna bete sej hur som helst ? Du väljer själv din väg men glöm inte att jag väljer också min väg att gå, det gör jag och många med mej UTAN att behöva såra, trampa, skada, prata illa om någon. Tyvärr väljer många att gå den hårda vägen mot sej själv genom att vara sur, bitter, prata skit, elak. Bästa vägen tycker jag är  där man försöker ta vara på livet, glädjen, kärleken, vännerna. Men det bästa av allt är att alla har en egen fri vilja att välja väg. 
 
Lite bilder från veckan.
 
När många åt semlor åt vi rämlor
Igår var det en härlig dag, det känndes trots kyllan spm, våren börjar närma sej,
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Sara Olsson Andren:

skriven

Dina ord säger så mycket om livet och att ta vara på det som finns här och nu. Krig och elände har vi nog med i världen. / Följer och läser din blogg.

Kommentera här: