nu kör vi planering och nya tag

Idag var det verkligen vår i luften, fåglarna kvittrade och solen var redan uppe, hoppas nu att det får fortsätta och inga bakslag med snö och elände. Snart plockar vi ut hojarna och det  ska bli så jäkla mysigt, för då är det verkligen vår och det går mot ljusare dagar. Denna höst och vinter har varit så attans seg och lång, brukar gilla hösten men denna höst kunde jag varit utan. Vinter har vi inte haft någon utan det har varit en ständigt lång grå höst. 
 
Nu har jag och Magnus ätit lchf kost i 4 månader och min mage mår toppen mina socker prover ligger perfekt och jag har tappat några kilo så det är en bra kost för mej, fast jag känner att nu står det still med inspiration att hitta olika rätter. Men vi kör på vi ger inte upp utan detta är ett sätt att äta som gör att jag/vi mår bra.Härligt. 
I lördags var det planering på hög nivå med Uffe och Sanna inför den stora dagen. Panering och planering vi hade väldigt roligt och allt kan nog hända denna dagen, det kommer bli en toppen dag. Jag är helt övertygad att inget kan gå fel med dessa två glada prickar! 
 
I veckan blir det ett flyttlass för Niklas som ska flytta från Frölunda till en lägenhet på Erik Dahlbergsgatan i Vasa. Spännande och läget kan väl knappast bli bättre, jätte roligt.
Nu är det dags för mej att ta mej från frukostbordet för att kravla in till duschen så jag vaknar, sedan blir det en promenad med Nisse och Tyson innan det är dags för en dejt med ........ & .......... Sedan blir det att läsa resten av dagen så jag blir lite klokare på vad det är jag ska bli när jag blir stor. 
 
 
 
 
 
 
1 Lena Simonson:

skriven

Spännande vad planera ni för något ?

Svar: Vi planerar en fest i maj månad!
Veronika Norberg

Kommentera här: