Ska jag blogga en eller två gånger om dagen /veckan?

Vår eller vinter, snö eller regn tänk om vädret kunde bestämma sej för vad det ska vara för väder. Jag känner mej som som vädret, jag kan inte riktigt bestämma mej hur jag mår ont i halsen och allmänt hängig, febrig och trött. Jag längtar så efter att våren ska komma fram och  värma upp både mej blommor och alla andra trötta som känner som jag. Det har varit en enda lååång höst sedan oktober.
I helgen var vi i Malmö hos Inger och Kim. Alltid lika roligt att träffa dom och alltid lika god mat, dricka ochsällskap. Men jag har undrat många gånger om vi inte skulle ta och spela in våra kloka samtal för alla pratar samtidigt och ibland skulle man  nog vilja höra det en gång till :) Underbart och verkligen goa vänner där man kan kan vara den man är utan en massa konstigheter. 
Alla som bloggar har nog funderat på om man bloggar för lite eller för sällan ,är min blogg intressant eller ska man ändra inriktning, ska jag skriva mer om vad som händer eller ska jag skriva fakta, politik osv. En intressant fråga för mej som bloggar och har du tid så skriv gärna vad du tycker jag ska skriva om eller ändra. Fler blogginlägg eller helt enkelt fortsätta som jag gör? Vore intressant att höra din åsikt.
När jag ser min besöksstatistik blir jag glad varje gång jag gjort en inlägg, det är nästan aldrig mindre än par hundra personer som varit inne och läst. Jätte skojigt, men lite ofattbart att så många läser vad jag skriver. 
Mitt nästa blogginlägg vet jag precis vad det ska handla om, då ska jag berätta vad som är på gång och våra förberedelser inför den stora dagen i maj.
 
Nu får jag göra lite nytta och skriva vidare men i ett helt annat forum.
Denna sko är bara så snygg, funderar vidare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Anne Davidsson:

skriven

Du ska fortsätta att skriva som du gör, det är både roliga, intressant och kloka blogginlägg du skriver. Följer dig varje inlägg och några extra inlägg i veckan hade bara varit trevligt.

2 Lisbeth:

skriven

skriv oftare!!!

3 Carolin:

skriven

Snygg sko :)

4 Anita:

skriven

Fin sko :D

5 Leif Nilsson:

skriven

Fortsätt ditt bloggande i samma stil och fler inlägg

6 AnsiPettersson:

skriven

Sluta inte att blogga! blogga mer

Kommentera här: