viktig status uppdatering

Jag tänker skriva hur jag mår denna morgonen för det är ett viktigt inlägg i mångas statusar.
Det är inte dom som vaknar varje morgon med en sjukdom som gör att livet är ett helvete,  värk, sorg , elände, ingen mat, inget boende det är inte dom som klagar eller skriver på sin status. Det är dom som har det ganska bra som måste få sympatier att något/någon har gått emot dom.  Vi har det så jäkla bra att vi inte ens kan ta vara på det utan vi måste gnälla för att visa att jag har det inte lätt i mitt liv, som har allt, boende, pengar, frisk, familj, bil, vänner osv MEN någon tyckte inte som jag.
Jag kallar det för uppmärksamhet, titta på mej eller som det heter med finare namn narcissist.
Den som verkligen skulle behöva gnälla den lever på hoppet varje dag att en förändring ska ske och ger ett tröstande ord på en status uppdatering till den som har det mesta  -  tänker på dej!
 
Att säga att man har ett stort hjärta eller man visar att man har det, är två olika saker. 
 
Min morgon började med att jag kravlade mej ur sängen "ramlade" ner för trappan med Nisse under armen ( Nisse är hunden) Fick på mej skor, jacka, vantar och hunden i koppel, snubblade ut genom dörren för att upptäcka att det snöat några flingor, glashalt, kunde ramlat men gjorde det inte, gick en runda så Nisse fick göra det han skulle, snubblade in genom dörren för att upptäcka att min älskade  sambo stekte ägg & bacon till frukost, jag fick minsann koka mina egna ägg för första gången på 1 år och så är på den internationella kvinnodagen.
E de jämställdhet?
Sedan blev det samtal med systra och mor min. Nu har jag vaknat ( Morgontrött sedan födseln) och upptäckt att solen lyser och det är en helt underbar dag, jag är frisk ( dör alla fall inte av min krämpor) mätt, glad, lycklig, älskad, älskar och nöjd med livet. 
1 Christoffer:

skriven

Bra skrivet och kul läsning! :)

Svar: Jag blir så trött på alla som inte har en dyft att klaga på men måste synas och höras, bara för att.
Veronika Norberg

2 Anonym:

skriven

Underbart rolig och ärligt inlägg!

Svar: Tackar!
Veronika Norberg

3 Anonym:

skriven

Klokare kvinna får man leta efter!!

4 Ellinor:

skriven

håller med dig i allt!. Bra och det är så roligt att läsa din blogg.

5 Yen:

skriven

Hej,
Det var trevlig läsning!

Kommentera här: