smärtan

Värmen kom till slut och med den en underbar sol som värmer upp oss efter denna långa tråkiga höst och vinter. Klaga på vädret måsta jag ju göra för det har jag läst att det är väldigt  Svenskt att göra. Oftast inleder vi ett samtal med vilket väder vi har.....
 Nu har jag varit smärtfri sedan den 18 april när dom gjorde min nervrotsblockad, det är en lycka som inte går att beskriva att vakna och inte ha ont och jag kan gå hur långt jag vill osv. Det bästa jag gjort men efteråt var jag inte så kaxig men tja jag kanske hade gjort om det en gång till, kanske. Men nu inväntar jag bara operationen i höst sedan ska det vara bra.
Vi håller på att planera det sista inför bröllopet och den planen vi hade från början med bordsplaceringar  osv har vi nu ändra ett antal gången OCH  jag vet att det kommer bli en ändring  till. Men visst är det roligt att planera, fixa och trixa. Nu hoppas vi bara på ett strålande väder med sol och värme ( nu var vi där igen med vädret ;))
 
 
 Idag kom Nina och farmors lilla höna Clara hit. Clara och Nisse satt under parasollen och lekte med vatten och bunkar, dom delar broderligt på leksakerna dom där två.
 
 
Nu vänta jag hem Magnus och sedan blir det en runda med hojen ikväll, så jumla gött!
 
3 kommentarer
Kalle

Härliga sommar bilder på dom små!

Svar: Dom är underbara dom där två ❤
Veronika M Norberg

Anonym

Jag förstår att vi inte är bjudna men det hade vi väl inte tänkt att vi skulle bliva

Svar: Vi har bjudit vänner som vi umgås med och vår familj!
Veronika M Norberg

Eva-Pia

Grattis till er båda, var roligt

Svar: Tack, ska bli jätte roligt!
Veronika M Norberg