nu har jag tagit beslutet

Acceptera den du är, acceptera det du känner, låt dagen bli vad den är, gör det du själv känner är det bästa osv. Detta hör vi ofta och läser i olika tidningar och böcker. Men är det så lätt att ta ett beslut att bara göra det där vi drömmer om?!  Det är ju den där rädslan att misslyckas som oftast får oss att inte våga, jag kanske inte kan, jag kanske inte är så duktig, jag kanske inte ska, för det blir nog inte bra, jag misslyckas ändå osv.
Om jag stöter på en varg i skogen är det rätt bra att jag lyssnar på rädslan inom mej så att jag kan springa eller söka skydd. Men om min dröm är att åka jorden runt och rädslan hindrar mej är det inte lika smart.  När vi inte vet vad som ska hända slår känslocentrum (limbiska) delen av hjärnan på och vi agerar väldigt kortsiktigt och ibland väldigt konstigt. Jag vågar ta steget mot min dröm, nu gäller det att jag inte bli rädd för då kommer jag välja det tryggaste alternativet, vilket kan hindra mej från att göra det där jag har drömt om. 
Det folk oftast ångrar på dödsbädden är att dom inte levde det liv dom ville leva, utan dom levde ett liv som andra förväntade sig att man skulle leva.  Det är just det som jag inte vill tänka den dagen jag ligger där, varför gjorde jag inte det utan jag vill tänka att jag gjorde det. Jag tänker inte lyssna på jantelagen "Du ska inte tro att du är något" eller "Du ska inte inbilla dej att du är bättre än vi" 
Nu har jag tagit  beslutet att jag tar några månader och gör inget annat än att skriva klart min bok så bokförlaget kan bli nöjda och förhoppningsvis intresserade. ( Theresse). Finns även en dröm att skriva OM den boken som blev min terapibok under några år när livet var upp och ner med sjukdom, sorger, död, vänner, politik osv.
Jag hade aldrig kunnat göra detta om jag inte haft  Magnus som bara säger kör, du fixar detta, det är nu eller aldrig om du inte försöker så vet du inte om du kan.
 
Magnus är mitt allt.