50 år och varför omge sej med energitjuvar

 
Är du rädd för att bli äldre? upp med hakan det är helt okej. Att fylla 50 år är den nya ålder då livet börjar och man kan tänka tycka och välja precis vad man vill, ingen kan säga till mej att DU ska tycka som alla andra. Nej,  jag väljer mina strider och gör det som jag själv mår bra av, umgås med vänner som gör mej glad och släpper alla energitjuvar åt sina egna öden. Det är det bästa med att fylla 50.
Jag kan måla naglarna svarta, färga håret blått, grönt, svart eller rött, åka hoj, ta mc kort, vara lycklig, gifta mej, åka på festivaler(som jag älskade  som ung)  utan att jag  bryr mej vad någon ska tycka och tänka, jag har åsikter och ingen ska säga att jag tycker fel, för jag vet vad jag tycker känner och vill. Allt detta kallas för erfarenhet och det är en underbar erfarenhet. Nu är det bara några veckor kvar till jag fyller 51 och då tror jag att man fyller på den där ego biten lite extra, tror att för varje år blir jag mer och mer säker på att det är rätt härligt att kunna säga - visst det blir nog bra och sedan tänka jaja.
Jag menar inte att man blir mer ego och inte bryr sej om dom man har runt sej familj, släkt och vänner absolut inte!! det handlar om att man vågar bara vara.
Jag skulle vilja dra tillbaka klockan ett år och fylla 50 igen, vi hade så underbart roligt i Göteborg jag och Magnus när vi firade mej i 4 dagar.  Men det går nog inte att vrida tillbaka för då missar jag ju att fylla på den där lilla ego grejen. Så lev livet nu strunta att leta och hitta brister i andras liv, bry dej inte så mycket om att vara bror duktig utan gör det som faller dej in. Tyvärr är det inte alla som får uppleva livet efter 50. 
 
Här kommer blandade bilder från  året, mer kommer framöver på dej och mej och andra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer