hur kunde det bli så fel

                                                                                                                                                                                                                                               
Klockan sju ramlade jag ur sängen och halkade nerför trappan och ska gå ut med Nisse. Han ville  INTE  gå ut utan började springa, busa, hoppa och gömma sej, men vi var två jag och Magnus så vi fångade in denna clown. Väl ute kom han nog på att det var ganska skönt att få komma ut efter en natts sömn. Igår åkte Tyson hem till sin matte, han har varit här i några dagar och det går galant mellan dessa två kompisar. 
 
 
 Idag är det ett år sedan Trump blev vald till en av världens mäktigaste person och jag hoppas alla som röstade på denna man känner sej nöjda med hans arbete och uttalande som USA president. Jag för min del blir mörkrädd och hoppas han kan hålla sin tunga på sin vakt i dag och inte retar allt för mycket omkring sej på hans besök i  Kina. 
 
Hur kunde allt gå så fel och varför har ingen upptäckt det innan? ingen skam över alla andra som försökt, kanske jag som inte varit tydlig. Jag var på en undersökning med provtagning osv för två veckor sedan. Det var kontroll efter min stroke som jag kan tacka mej lycklig över att kroppen orkade reparera utan framtida men. Det var väl inte min tur den gången. Nog om det jag skulle kolla upp lite mediciner som jag äter efter stroken, min rygg operation, helt enkelt en undersökning efter allt. Träffade en underbar läkare. Jag berättade att jag känner mej ständigt trött och gjort under rätt många år. Men känner mej inte sjuk, deppig eller håglös, jag har väl mest tänkt att efter allt som hänt med ständig värk under många år i ryggen och till slut operation m.m. så blir man trött. 
Häromdagen fick jag svaren och det var spännande svar, fick det även på brev så jag skulle fatta. Jag har ingen diabetes utan jag är insulinresistens som då innebär att jag har för mycket insulin i kroppen. Allt jag stoppar i mej behåller kroppen. ( därav att jag är nog den enda som kan fasta i en vecka och gå upp 2 kg) :) Som tur är har jag ätit LCHF som då har sänkt insulinet. Jag har nu fått  RÄTT medicin för mitt insulin och ska äta detta i 3 månader för att se vad som händer med kroppen och knoppen. Tänk så bra att allt kan bli till det bättte. Gäller att hålla huvudet högt och hålla kärleken vid liv, då klarar man allt. 
 
Jag har alltid varit rödhårig och varit stolt över det, men med åren har färgen tydligen ramlat av . Men idag fick jag ett ryck och nu är det lite brunt/mahogny/kastanj.
Jag är nöjd.
 
 
 
 
 
 
4 kommentarer
Ewa Olsson

Jag håller med dig om Trump vilken farlig clown det är.
Snygg i rödare hår det var så jag minns dig från förr. Snyggt.

Svar: En gång rödhårig alltid rödhårig :)
Veronika Bengtsson

Peo

Nu är det framåt som gäller och det brukar du inte har svårt för, du är en jäkla kämpe med allt. Ha det bra!

Svar: Tackar! det gäller att inte ge upp.
Veronika Bengtsson

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Det är sjukt hur han kunde bli framröstad...

Svar: Det är så sjukt så man fattar inte det!
Veronika Bengtsson

Anonym

Du har iallafall haft en hållbar färg i alla år😄😝😍, en annan har ju fått köpa färg med jämna mellanrum i alla år😄😄.
Kram på dej Bänktzen😍😍

Svar: Tänk vad jag har sparat pengar under alla år :)
Veronika Bengtsson