nya inlägg nya kategorier, ny blogg

Snö och genast började jag fundera på adventssljusstakar, tomtar, stjärnor, glögg, julgran, pepparkakor och att sitta inne och mysa med levande ljus och bara skriva på min bok. Sagt och gjort så får det bli, det är mys, levande ljus,skriver på boken och massa kaffe. Det är ett steg på väg mot tomtar och troll.
Vägarna var inte dom bästa nu på morgonen men alla mina nära och kära har kommit fram som måste vara ute på vägarna för att  komma till jobbet. Känns skönt det. 
I går var jag och Magnus på begravning det var Ninas pappa som begravdes i Skummeslöv kyrka. En mycket fin liten kyrka och det var en ljus och fin begravning med mycket solo sång och musik.En begavning kan vara tung svart och jobbig men den kan också vara fin, ljus och vacker. Alla vill vill nog att solen ska lysa den dagen vi vandrar vidare till något, vad? det vet jag inte.
Jag har gjort lite olika kategorier på min blogg där jag kommer lägga upp fler inlägg. Det tar ett tag innan det är färdigt men håll ut det kommer bli mycket mer på min blogg framöver med blandade inlägg från mitt i livet.
Med detta blogginlägg hoppas jag ni tar det lugnt i trafiken och glöm inte reflexen, det är redan tufft på våra sjukhus med alla besparingar. Så undvik att hamna där pågrund av att du inte hade reflex. 
 
 
 
 
 
 
1 Carina :

skriven

Väntar med spänning på boken! Men snö kunde vi vart utan.

2 Leif och Ewa:

skriven

Lycka till med allt och var rädd om dig och de dina!

3 Monika Larsson:

skriven

Wooow vilken snygg tavla ansikte på en kvinna ! Du är ju kanon duktig på att måla! Wooow!!!

Kommentera här: