lite blandat om allt & inget

I natt har jag sovit utan att hosta sönder både mej och ryggen. Den där hostmedicinen är ganska effektiv så den kör jag med ett tag till. Allt kan bara bli till det bättre. 
Efter att jag läst boken Omgiven av idioter har jag nu påbörjat den andra boken Omgiven av psykopater. Spännande läroböcker och det bästa är att alla skulle läsa dessa böcker för att få en uppfattning och både sej själv och andra. Så mitt tips är att läs dom.
Jag och Magnus har ätit lchf nu snart ett år, att vi valt denna diet är mest för att må bra och för min del är min mage perfekt efter att jag utesluter snabba kolhydrater. I sommar har vi fuskat och det märktes direkt på min mage och även på vikten nu tar vi nya tag igen och kör vidare. 
 
 
Att vara ägare till Nisse våran hund som är en mops, är en utmaning utöver något annat. Men vad denna lille krabat kan göra mej glad. Nisse har nu under ca 4 minuter visat mej hur han kan göra sitt mopsryck. Mopsryck är något Nisse får ca 2 gånger om dagen för att visa sin glädje och för att få oss att skratta. Det innebär att han far runt i hela huset med svansen ner och leker hinderbana runt alla möbler. Att mopsar är clown - hundar går inte att  undvika, Nisse är rolig, charmig, lekfull, snäll,  busig, älskar när folk klappar honom han blir så glad att han nästan vrickar rumpan av sig, han älskar andra hundar, och de flesta barn älskar honom och han älskar dom. Att mopsen är en liten clown med tokiga påhitt och galenskaper kan inte någon missat som har en mops. Dom har korviga ben och en liten grisknorr på svansen, dom har ett runthuvud med runda ögon, och är rynkiga och sååå söta. Vi älskar vår lille Nissse Clown. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Frukosten i dag blev allt enligt lchf, kokta ägg, majonäs, tomater och ostknäcke med svartpeppar på. Lägg riven ost på en plåt  kryddade med svartpeppar 175 g i ugnen tills osten smällt. 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
1 Sara Ericsson:

skriven

Jag har ätit lchf i 4 månader och mår jätte bra i kroppen och knoppen. Jag har även tappat 7 kg. Vilken fin hund du har, jätte söt. Alltid roligt att följa dina blogginlägg. / Sara

Svar: Tack för du besöker min blogg! Wooow vilken resa du gjort bara att gratulera! Kram
Veronika Bengtsson

2 Katharina :

skriven

Fina bilder, det går en förfärlig hosta här också ( Östergötland) det är väl den dåliga sommaren som gör detta.

Svar: Ja, vi har nog inget annat att vänta än en massa förkylningar.
Veronika Bengtsson

3 Ewa Olsson :

skriven

Fin hund, men hade du inte långhåriga taxar? Såg en bild på en av dom häromdagen på Facebook och blev lite fundersam, men jag tror det var din hund någon lagt ut bild på. Krya på dig och hoppas du snart är på benen igen.

Svar: Hej! Tack! Jag hade två taxar Wille och Frasse, stämmer det. Men tyvärr finns dom inte längre. Konstigt att du sett bild på dom på Facebook, varken jag eller någon i familjen har lagt ut någon bild. Knepigt och konstigt. Kram
Veronika Bengtsson

Kommentera här: