till en vän från en vän

publicerat i om allt och inget;
Jag tror jag åkt på en förkylningen från ett av författarens Dantes inferno, resan genom Helvetet och Skärselden för så känns det verkligen i min hals just nu. Det känns som eld i halsen som bränner så där attans ont. MEN vad är det att gnälla över det går över om inte i dag så kanske i morgon och ser jag långsiktigt på det hela så kommer det vara helt borta till jul. Nog om detta, men lite synd om mej är det. 
 
Oktober månad och det innebär att vi skänker och tänker på dom kvinnor och män som drabbas av bröstcanser Rosabandetmånadenoktoberärhär2017
 Det är tungt att jag har goa vänner som är drabbade och det känns rent ut sagt för jävligt. Som vän kan man bara vara den man är och lyssna, stötta, prata, skratta, gråta, vara ärlig och bara finnas till. Det är ett hedrande förtoende man har som vän till en vän. Jag vet hur det är och hur alla i en familj blir drabbad när ödet ställer till det. Många vänner rymmer, vet inte vad dom ska säga, går över på  andra sidan gatan för att slippa möta en, ringer, dom sms mejlar den första tiden men sedan dör signalerna ut, vågar inte fråga osv. Men det är inga vänner, många försvarar det med att man vet inte vad man ska säga man vill inte störa osv.Trams. Är man en vän så frågar man och bryr sej och inga frågor är konstiga och en kram kommer man långt med. 
 
Hösten är ganska trevlig när man sitter inomhus med en hund på benen en dator på magen och regnet öser ner utanför fönstren, men helst skulle jag velat vara ute och fotograferat höstens intågande men man blir så attans blöt. Att få med sej Nisse kan man glömma. Niklas som varit hemma i helgen tog en runda med honom innan han skulle åka hem och han fick dra ut honom. 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karin Evertsen:

Du skriver så man förstår och det är med både glimten och allvaret i dina texter. Att få ha dig som en vän vid svårigheter måste vara underbart. / kramar

2:a kommentar, skriven , av Pia:

Helt rätt och sånt min vän!

3:e kommentar, skriven , av Leif:

Helt rätt som vanligt

Kommentera inlägget här :