Nu är det dags för nya tag

Tiden går fort när man är lycklig och den går fortare när man stoppar i sej en del roliga tabletter också. Jag har ätit morfintabletter efter en ryggoperation (så ni inte missförstår mej.) Att missförstå det är vi speciallister på vi hör och läser det vi vill höra och resten har vi ingen aning om. 
I helgen har jag och Magnus passat Clara. Vem som är hennes stora idol går inte att missa MAGNUS med stora ord det är så härligt att se. En bestämd glad 14 månaders fröken som klättrar, springer ,hoppar och är full av energi. På söndag ska vi till Malin och hennes lille pojk spännande och mysigt med en liten gosse.
Idag har jag levt 18 564 dagar och jag har tänkt att  börjat en ny vana. Jag tänker ställa klockan en timme tidigare varje morgon för att gå upp och börja dagen med yoga,  Ibland tror jag att jag kommer somna  mitt under övningen. Men jag kommer  att skapa mig en ny vana och då räknas alla steg framåt som framgång. Även de små. Och tänk om några månader , vad glad jag kommer vara att jag startade denna nya vana. När jag ska börja vet jag inte men det låter så himla bra när jag läser om alla som gör detta.  Jaja, vad är en bal på slottet.
Nu ska jag och Nisse ut i det fina vädret tur att vi fick sommar för nu är det sol och varmt. 
Förresten om ni inte sett Donald Trumphs uttalande om USA idrottare som reagerar genom att knäböja inför den amerikanska nationalsången, så se det. Han är sjuk den mannen och som en psykiater säger i en analys om  USA:s president så är tecknen tydliga, kan knappast botas och är mentalsjuk på en farlig nivå.
hujedamej.
 
 
 
 
 
 
3 kommentarer
Pia

Galning! hahahha

Eva Nilsen

Fick mig ett gott skratt!

Anonym

Jag tänker varje måndag att jag ska börja träna roligt skrivit 🤣