skrattat så mina tårar rinner

Då var det fredag och i dag får det bli en runda på stan och kolla läget, det ska vara fullt på gator med mat och dryck.  Det känns hyfsat i dag och jag har börjat trappa ner morfinet, så helt plötsligt kan jag både tänka och se klart. Fantastiskt.  Min bror ringde och skulle höra  läget med mej. Jag har skrattat så om det finns några stygn kvar i ryggen är jag förvånad, herregud tårarna rann och jag måste bara ringa vår syster och berätta om det mest roligaste jag hört på länge.Jag ser örnar flyga och flaxa framför mej.
Nu väntar lunchen så jag får kravla mej ur sängen ( det tar en stund)  sedan ska man ta på sej något och det innebär att när man lyckats med det är dagens gymnastikövningar färdiga. Man tappar sockarna tar upp dom med tårna, sedan ska dom krängas på igen och till slut sitter dom där. Byxorna står jag på ett ben och hänger på gaderoben för att kunna lyckas lyfta ett  ben i taget, ibland går det bra och ibland börjar jag om igen. Har jag ducshat innan så är det dags att duscha igen efter detta gympapasset. Men i dag lyckades jag. Efter detta kravlade jag mej ner från trappan och väl där nere hamnar jag på en stol och kan pusta ut efter dagen första övning.  Här nere blir jag serverad lunch av världens bästaste Magnus, jag kan inte ha det bättre. 
Nu gäller det att sitta still en stund så jag inte blir trött efter allt detta , klockan är ju ändå 12:30. Sedan  är det dags för andra dagens övning och det är att ta mej ut på gator och torg. Kanske ska skriva att jag bor mitt i stan och att ta mej från dörren till den stora gatan tar ca 68  sekunder i friskt tillstånd. 
Så vi får väl se om jag hinner dit innan affärerna stänger. 
Här är en bild på Nisse som slappade i soffan i går och jag tror jag gör det också! 
 
 
 
 
1 Felicia:

skriven

söt hund :D

Kommentera här: