Utan hjälm vet vi inte hur det hade gått

Valborgsmässoafton och solen lyser och jag är klar med allt som ska göras och det jag inte gjort det struntar jag i. Nu ska jag bara sitta i solen och lata mej tills Magnus kommer hem. I kväll blir det grillning hos goa vänner, precis som en valborg ska vara.

 I torsdags kunde våra liv blivit annorlunda, ett liv kan ändras fort och man får sej en  tankeställare att en olycka kan släcka ett liv eller förändra ett liv på bara en sekund.   

Vi hade varit hos Tobias och firat hans födelsedag en jätte mysig och trevlig kväll. När vi cyklade hem så kör Magnus rakt ner i gruset när han ska svänga ner från cykelbanan och det blev tvärstopp. Han flög över cykeln och gick med huvudet rakt ner i gatan och blev liggandes. Det synen jag såg framför mej med Magnus liggandes orörlig på gatan hoppas jag att jag snart får bort. Men han klarade sej med en kropp som är mörbultad och full av blåmärken, inget annat. Hjälmen kan vi kasta den blev helt  intryckt och är inte användbar något mer, utan den vet vi inte hur det hade kunnat sluta. Cykla aldrig utan hjälm, snälla. 

 Imorgon är det 1 maj och tomtarnas parad lite överallt i Sveriges, för mej har det blivit ett jippo utan innehåll. Men vi får väl se vi kanske går och lyssnar för att höra om det finns något som skulle kunna vara nytt. Det brukar även vara ko släpp denna dagen , så vi får se vilket som lockar mest.

Tänk att lilla landet Sverige inte kan enas om något alls över partigränserna utan det ska vara tvärtom bara för att och tycker man inte som vissa så bort, bort.

Ha nu en riktigt skön valborg och glöm inte hjälmen om ni ska cykla.

 

KRAM