2 år i dag

Sociala mediers baksida är många, en av dom är när det skrivs skickas bilder och det inte är inte en själv som skickar dom, lite spännande men kan bli lite störigt i längden. Så får ni någon text eller bild som ni tänker att nja den skulle nog inte Veronika skickat till mej, så är det nog så. Nu vet jag ju att min goe vän från södern ( Inger) som kommer läsa detta svarar och tänker - Hahah det kan nog komma vilken bild som helst från dej min vän. Men så är det inte,tro mej.  

Idag är det ingen  vanlig dag utan det är Nisses födelsedag 2 år och full av bus men har så mycket kärlek  i sej att man bara älskar den här lilla mopsen. Han älskar allt och alla men hans bästa vän och kompis är ändå Clara, dessa två är så fina ihop och det lyser om dom båda när dom träffas. Harley är inte riktigt van vid små barn så han är lite mer avvaktande och vi vågar inte släppa ihop Clara och Harley , Harley är fortfarande valp ( 9 månader) och har aldrig träffas små barn innan han kom till oss. Men han är gärna med och ligger och iakttar dom två andra. En dag är dom alla tre bästa kompisar.

Energitjuvar är ett kapitel som ska läsas, funderas, filosoferas, begrunda, redovisas  och tänkas igenom noga varför och hur det kommer sej att det finns så otroligt många som tar energi från omgivningen. Det är tyvärr en av många orsaker att folk mår dåligt och söker sej till KBT och andra forum för att lära sej att släppa dessa negativa energier. Jag tror oftast det  beror på en osäkerhet hos dom som är energikrävande, ensamhet, missunnsamhet, avundsjuka, vill gärna stå i centrum,  ska ha allt, inte för att man behöver utan bara för att man ska, ägande och lite övertag över andra. Ska bli en spännande resa och läsning i vår/sommar.

Vi får inte döma utan många har med sej skratt, kärlek, vänskap, omtänksamhet och mycket bra saker. Men oftast är det en och samma person som gör att många känner ett obehag och det är nästan alltid samma person som slänger en påse med skit på ditt bord. Vad ska man göra ? lyft ut den personen i ditt liv och hitta verktygen att gå vidare. Inte lätt men det går.  

”Livet är för kort för att vara en soptunna för andra människors beteendestörningar.”

                   

 

 

 

 

 

 

1 Leif Leffe Persson:

skriven

Du har så jädrans rätt i det du skriver, alltid samma personer som bara ska ha och ta för sig och sårar andra med sin negativa energi. Fin bild på en fin hund, gratta.

2 Liisa:

skriven

Bra där, kunde inte sagt det bättre sjelv.

3 Anonym:

skriven

Underbara Goa Nisse. Ge honom en puss och kram från mej. Lisa

4 Anonym:

skriven

Visst är det så, det handlar oftast om ägande och avundsjuka som lider av denna tråkiga symtom energitjuvar. Efter denna sommaren kan vi allt om dessa individer 😊. Hälsa Nisse och gratta. Kramis energitjyven och kollegan Ewa

5 Erik:

skriven

Hej Veronika! Jag förstår att vi läser samma stycke just nu! Jag skulle nog utbildat mej till elektriker istället som min får ville. Puh. Snart är det teologi 🤪. För övrigt har du en super blogg. / pluggkollegan Erik

Kommentera här: