gör något åt ditt liv, det är nu livet är ditt

Jag har väntat så länge på just den här dan och det är skönt att den äntligen kommer
väntat så länge på just denna dag. Just i dag är jag stark just i dag mår jag bra och just IDAG….

 Texten kanske inte gick  precis så, men nånstans där emellan var det nästan rätt som Kenta sjöng. Klok man med kloka texter om man nu vill lyssna på vad han skriver eller sjöng.

Livet både rullar och går vidare och just idag för exakt 27 år sedan åkte jag in på BB för förberedelser inför ett kejsarsnitt. Men det blev inte som det var planerat. Den 26/4  var det istället dags. (Min syster brukade gratta den 27/4 för då trodde hon det var dags.)  Ni hör ju, ingen ordning alls. Nu har Tobias, 27 år senare ( om tre dagar) en liten Clara och jag är farmor till en liten höna sötare än sötast. Väldigt lik farmor 😊 men det går nog över säger dom. Hmmm.

Har ni märkt att det finns allt för många pekpinnar som måste klaga på nåt och vara lite martyrer OCH  hittar man inget så kan man alltid klaga på en skriven text.

Pratade med Therese på bokförlaget som skrattade gott när jag sa att hur orkar dessa pekpinnar läsa en hel sida och inte bry sej om eller kommentera innehållet utan att  - DU stavade fel där på vänstra raden höger stycke sidan 5. Skönt att det finns folk som aldrig skriver, säger eller gör fel, det gillar jag (ironi)

 

Idag har jag lyssnat på den största martyren i min värld just nu,  om det är teater eller inte förtäljde aldrig historien. Men tänk att gå ett helt liv utan att vara glad, nöjd eller tillfreds med sitt liv, klagar på mannen/frun vill skiljas men kan ju inte för då rasar ju glorian. Barnen bryr sej inte, jag kan göra listan lång. VARFÖR gör man inget varför går man bara där och gnäller. Jag tycker så synd om såna människor som inte förmår att försöka vilja må bra man lever genom andra och tyvärr blir det  genom barnen. Då är det skönt att jag kan sätta mej ner och fundera och tänka på mitt liv att jag ångrar inget ( finns säkert jätte mycket) men inget som jag vill ha ogjort, man tar sej igenom de flesta smällarna med nya krafter och nya ögon. Så fungerar livet för de flesta.

 Livet är till för att levas, men oftast upptäcker många det för sent. Jag tänker inte ligga på dödsbädden och ångra mej för jag inte försökte alla fall.

Vi lever en gång så passa på i dag i morgon kan det vara för sent. OCH glöm inte att ta bort energitjuvarna och välj dina vänner med omsorg det är något jag lärt mej genom mitt liv. Det är jag stolt över att jag orkat välja bort och kommer nog välja bort mer och mer.

Det är nu som livet är mitt

Nu har jag tjötat med Niklas och snart ska jag träffa mamma i staden.

KRAM

 

 

1 Anonym:

skriven

Helt rätt min vän!

Kommentera här: