Hjälp söderbron är avstängd....

Tiden går snabbt så denna raden DU precis läste har redan blivit till det förflutna all annan text du kommer läsa här i detta blogginlägg är tiden DU har framför dej. Spännande va? Vad vill jag säga med detta ? jo, att tiden har vi bara nu och inte igår eller i morgon eller någon annan dag utan det är tiden som finns just nu i detta ögonblick. Så det gäller att ta vara på tiden och göra något bra av den.

Idag har jag varit och kollat att hjärtat och blodtrycket fungerar som det ska och det gjorde det. ( Jag har  INGA problem med hjärtat utan det var inför kommande ingrepp i min rygg. )   Jag har pratat med läkare som förklarat ingående vad som är på gång och hur allt kommer gå till. Nu väntar jag på att torsdagen ska komma där dom ska dra ut tre cystor i ryggen på mej. Har jag tur så kommer detta ingreppet att vara det sista och jag kommer bli smärtfri då trycket släpper och dom slipper använda kniven mer.

Men vad är lite skav i ryggen när min fina goa vän ligger just nu i Varberg och får cellgift igen.

 varför kan man inte hitta botemedel för denna helvetes parasit cancer.

Tänk vad olika problem vi har och tänker på. Just nu är Facebook fullt med inlägg att dom stängt av Söderbon i vår stad för en renovering. Folk måste välja en annan väg eller planera sin körning från den 3 april till den 31 maj. Vilken bedrövelse och kaos, bilar kör mot enkelriktat och det är köer i alla infarter.  LUGN den 31 maj är det över och vi kan köra som vanligt igen och allt blir bra. 

Är det konstigt att det är krig i världen.

FUCK CANCER.

 

 

 

 

 
 
1 Sara Olsson:

skriven

så bra inlägg!

2 Leif Leffe Persson:

skriven

Helt sant och rätt skrivet. Lycka till med ryggen !

3 Pia:

skriven

Bra skrivet och en fin blogg du har!

Kommentera här: