ikväll blir det bowling, min favorit sport.

Om vi alla under en vecka slutade klaga på allt och alla så skulle vi se vad som händer med oss. Det klagas på att man renoverar hus, bygger nytt, bygger inte nytt, inga parkeringar i stan, broar avstängda då de renoveras till de bättre, skolan har dålig mat, pajkastning om man inte tycker som andra, vädret är bedrövligt, lång väntetid till vårdcentralen, det mesta kan vi klaga på och vi gör det också.

Men tänk om vi för en vecka vände på allt och tänkte vilken tur att barnen får mat i skolan, vad roligt att det ska byggas nytt, vilken tur vi har den sjukvården vi har, jag tror vår hjärna skulle bli så chockad av att inte läsa eller se allt klagande så vi skulle kanske  börja le och känna glädjen i att vi har det förbannat bra.

Jag blir så  trött på allt klagande skitsnack, när världen ser ut som den gör, jag har vänner som kämpar mot den satans cancern som inte klagar ett skit att livet känns piss för dom. SNÄLLA VI  kan väl försöka  en dag eller vecka och tänka positivt så tror jag att vi alla kommer känna mer  glädje inom oss.

Världen är redan så jäkla tuff att vi inte behöver spä på den med mera otrevligheter.

Om vi höll oss till våra egna känslor och jobbade med våra egna brister och fel istället för att spottar skit på andras känslor om vad dom gör eller inte gör. Det är inte lätt för alla att vara snäll men det går om man jobbar på det, vi är så negativa i vårt tänkande att det nästan känns i luften.

NU är det fredag och i kväll blir det after work på bowlinghallen med mat, öl och trevligt sällskap. Jag brukar vara en jäkel på bowling (skojar)

  I morgon blir det Värnamo och barhäng med dom goaste. Det bästa är att solen lyser redan och det är underbart väder ute.

KRAM 

 

 

Kommentera här: