varför

Känns som veckan ”snart” är slut då det är en kort vecka och redan onsdag. Veckan hann inte börja förrän det är slut. Rätt skönt, helgen som kommer finns det inget planerat utan förutom en sväng till pappa och gratta honom. Jag hoppas på sol och långa promenader (den var lite rolig, med tanke på mitt tillstånd med en växande ”knöl” i ryggen) Men cykla kan jag, testade i söndags och det gick som hejsan.

Nu börjar snart bitarna och det mesta ramla på plats med boken. Nu ska den sättas ihop från början till slut.  Det känns lite snurrigt men det är roligt och en helt ny värld. Jag har verkligen fått förmånen att kunna göra min dröm till verklighet, men utan min älskade Magnus hade det aldrig gått. Men som sagt det är en liten bit kvar.

Igår skaffade jag mej nya glasögon och det var lite roligt. Jag är för det mesta svartklädd nån gång kan jag överraska med en lite färgklick, men det är högst ovanligt. Där fanns många läckra färger på bågar och jag tänkte att nu jäklar ska det bli färg, då säger mannen i affären -  jag tror du skulle passa i svarta bågar. Pia som är ägare till affären och känner mej väl och har nog sällan sett mej med färg, ropade högt nej hon ska ha med färg, punkt slut. Jag trivs jättebra med mina svarta  bågar.

Min blogg heter som ni redan vet mitt i livet. Jag är verkligen mitt i livet 51 år och det innebär att jag har den ena halvan av livet bakom mej och den andra halvan är den jag har framför mej. Nu tror jag inte att jag kommer bli 102 år vill nog inte bli 102 år för jag tror det är ganska ensamt att vara så gammal, men har man kroppen och huvudet under kontroll, så kanske.  Det finns många vetenskapsmän/kvinnor som forskar i våra gener för att vi ska kunna bli äldre, det forskas om det mesta och det verkar som man snart kan lösa det mesta.

Ändå är det en lång väg till att vi kan lösa det de flesta vill ha nämligen sol, värme och vår. 

Med detta vill jag säga att det är både skönt och skrämmande att vara mitt i livet men som tur är har livet ingen ålder. 

KrAm

 

 

 

 

1 Lena:

skriven

Som alltid kloka ord och roligt att läsa

Svar: Tack det värmer!
veronikaMbengtsson

2 Sara Olsson:

skriven

Det är så roligt att läsa din blogg. Kram

Svar: Tack så jätte mycket, kul att du tycker det!
veronikaMbengtsson

3 Anonym:

skriven

Har verkligen en intressant blogg, roligt att läsa och vilja följa mer utav skrivandet! Har nog tråkiga färger på mina glasögonen med och använder dom knappt. Borde nog använda dom eller kanske skaffa med lite färg :) Hoppas verkligen du får en kanon dag. Kramar

4 Moen:

skriven

Råkade glömma bort att skriva namn på min kommentar. Så om du undrar vem Anonym var så är det ifrån mig :) Kramar

5 Anonym:

skriven

Så sant att livet har ingen ålder! Kram

Svar: Kramen
veronikaMbengtsson

6 Karim:

skriven

bra där!

Kommentera här: