vilken kväll

Att sitta på en takterrass i Torrevieja och bara göra inget en fredag är rätt gött. 
Man ska inte klaga över livet när det är som bäst , det kan vara över fortare än man både tror och vill. 
När man får besked att en vän kanske inte kan bli frisk mer utan dom måste leva varje dag som varje dag  är den sista. Det känns hårt och så satans orättvist när livet tar nya vägar. 
Det gäller att leva här, nu och vara rädda om det vi har och om varandra. 
I morgon blir det bad och massa bus med Clara i havet igen. Hon fullkomligt älskar att bada och alla vågorna i havet. 
Nu blir blir det tidig säng och läsa en bok. Det är det som kallas semester att göra vad man vill och känner för. 
Kram och var rädda om varandra trots alla olikheter vi har. 


om jag skriver tyst

Ligger i soffan och väntar på att påbörja lite frukost till mannen. Det brukar vara Magnus som står för frukosten i det Bengtssonska hemmet.  
Jag skriver tyst i dag så jag inte retar upp någon som inte tycker som jag. 
Att hålla distans till komplicerade människor förbättrar min hälsa jätte mycket.
  Testa du med.
Ha en bra tisdag och var rädda om varandra,  trots att ni tycker olika.  
Kram Annie Lööf fixade det

Då har jag kollat in ännu en partiledare och vad hennes parti vill framöver, centerpartiet med Annie Lööf. Jag är imponerad av hennes kunskap och styrka, dom är inte enkla dessa programledare som frågar ut partiledarna, men Annie klarade det med bravur och är den hittills skickligaste och bästa partiledaren.

Jag gillar skarpt deras miljö och landsbygdspolitik. Hon förklarade  på ett bra sätt om deras integrationspolitik vad dom egentligen menar. Även jag som en förre detta centerpartist som gick över till socialdemokraterna kan hitta hem igen. Gör om och gör rätt säger man ofta och jag känner att jag gjort mina val rätt när det gäller politik och mitt engagemang inom socialdemokraterna. Men just nu är det som var rätt då inte alls rätt. Politik – kamrater - det är att vilja något, sa Olof Palme i sitt anförande för SSU 1964. Det är tyvärr många som fullständigt glömt och står fortfarande kvar på samma ställe och samma tugg.

Detta är min uppfattning och du har säker någon annan, men som tur är får vi tycka precis som vill utan att någon kan säga - DU har fel. Skönt med demokrati, den ska vi vara rädd om och om varandra.

Men innan jag går till vallokalen den 9 september ska jag bara lata mej och göra det jag känner för och ta dagarna som dom kommer. Vill jag inte gå upp när klockan ringer så kan jag vända mej om bara för jag kan, det kallas semester. Den som spar den har.

Nu ska jag läsa en bok som jag fick av min syster för hon tycker att jag är världen bästa lillasyster 😇. 

 Boken heter Hon tackade gudarna med Jussi Adler - Olsen