Annie Lööf fixade det

Då har jag kollat in ännu en partiledare och vad hennes parti vill framöver, centerpartiet med Annie Lööf. Jag är imponerad av hennes kunskap och styrka, dom är inte enkla dessa programledare som frågar ut partiledarna, men Annie klarade det med bravur och är den hittills skickligaste och bästa partiledaren.

Jag gillar skarpt deras miljö och landsbygdspolitik. Hon förklarade  på ett bra sätt om deras integrationspolitik vad dom egentligen menar. Även jag som en förre detta centerpartist som gick över till socialdemokraterna kan hitta hem igen. Gör om och gör rätt säger man ofta och jag känner att jag gjort mina val rätt när det gäller politik och mitt engagemang inom socialdemokraterna. Men just nu är det som var rätt då inte alls rätt. Politik – kamrater - det är att vilja något, sa Olof Palme i sitt anförande för SSU 1964. Det är tyvärr många som fullständigt glömt och står fortfarande kvar på samma ställe och samma tugg.

Detta är min uppfattning och du har säker någon annan, men som tur är får vi tycka precis som vill utan att någon kan säga - DU har fel. Skönt med demokrati, den ska vi vara rädd om och om varandra.

Men innan jag går till vallokalen den 9 september ska jag bara lata mej och göra det jag känner för och ta dagarna som dom kommer. Vill jag inte gå upp när klockan ringer så kan jag vända mej om bara för jag kan, det kallas semester. Den som spar den har.

Nu ska jag läsa en bok som jag fick av min syster för hon tycker att jag är världen bästa lillasyster 😇. 

 Boken heter Hon tackade gudarna med Jussi Adler - Olsen

 
 
 
 
 
1 Johan:

skriven

Fy attan vad du fick till det klokt du fick med allt, DU är en klok kvinna och en god vän.

2 SofieAndersson:

skriven

bra dkrivet

Kommentera här: