jag ska tiga och vara tyst, det är tydligen den nya demokratin

 Sverige 2018 är ett land som blivit helt galet. På min morgonpromenad med hundarna har det hela sommaren legat uteliggare på bänkarna i parken, människor som behöver hjälp genom LSS får avslag, köerna till vården är längre och krokigare, bensinpriserna gör att folk inte kan eller har råd att bosätta sej på landet osv.

Nej jag är varken rasist eller Sverigedemokrat, men jag vågar knapp inte säga något mer om vad jag tänker om Sverige innan någon kommer med sina pekpinnar och man blir kallad för rasist.  Jag tycker det är förfärligt att jag inte kan få säga vad jag vill  utan de ska missuppfattas och förvrängas. Jag står fortfarande fast vid att vi har demokrati och vi måste börja med att prata med varandra istället för att medvetet missförstå. Jag har lärt mej en läxa och det är att jag ska tiga. Jag lärde mej när jag började engagera mej i CUF tidigt 80-tal att det är skillnad på politik och person, men det gäller nog inte för alla. 

Om 11 dagar är vi på väg mot solen och Torre de la Horadada, ska bli gött att åka tillbaka till detta underbara ställe. Harley och Nisse har varit och ” prov” bott hos Sebbe och Carro en natt förra helgen då dom ska passa dom när vi åker i väg. Det hade gått jättebra och dom hade verkligen blivit bortskämda de där två bushundarna, så där lämnar vi dom i trygga händer. Härligt.

 

       
 

 

 

 
 
 
 

 

 

Kommentera här: